Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Δείτε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την σημερινή ημέρα.

ΚΡΙΟΣ: Τα άτομα του επαγγελματικού περιβάλλοντός σας θα σας θεωρήσουν απαραίτητους, καθώς θα μπορείτε να προλαβαίνετε πολλά και να ενεργείτε προληπτικά. Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις που σας εμποδίζουν να δείτε τα καλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο σύντροφός σας ανακτά τις δυνάμεις του. Θα μπορέσετε να ενισχύσετε τη σχέση σας, καθώς οι πιέσεις που δεχόσασταν αρχίζουν να υποχωρούν. Λύστε άμεσα ένα πρακτικό πρόβλημα πριν σας δημιουργήσει αναστάτωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε τις σωστές λέξεις για να εξομολογηθείτε αυτά που θέλετε να αλλάξουν στη σχέση σας αλλά και αυτά που θέλετε να παραμείνουν όπως έχουν. Με σταθερές κινήσεις θα μπορέσετε να κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην είστε υπερβολικά ψυχροί με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά γιατί θα παρεξηγηθείτε. Επειδή το μέλημά σας δεν θα είναι η πρόκληση για την πρόκληση, αλλά η αναζήτηση μιας σχέσης με διάρκεια στον χρόνο, θα αρχίσετε να προχωρείτε σε πιο ήπιες μορφές συνύπαρξης.

ΛΕΩΝ: Σταματήστε να παραπονιέστε για πράγματα τα οποία ξέρετε ότι δεν θα αλλάξουν. Αν και τα προβλήματά σας δεν θα λυθούν διά μαγείας, θα δημιουργηθούν νέες προοπτικές στον οικονομικό τομέα σας, που θα ολοκληρωθούν στο τέλος της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απαλλαγείτε από λάθος ανθρώπους, επιλογές και κυρίως από ασχολίες που, εκτός του χρόνου που σας παίρνουν, είναι και αρκετά δαπανηρές, μια και έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Δεχτείτε τις θέσεις και τις απόψεις ενός συνεργάτη, που προσπαθεί με τον τρόπο του να σας βοηθήσει.

ΖΥΓΟΣ: Δυσκολίες με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος δεν θα λείψουν, μια που τάσεις ανεξαρτησίας θα δημιουργήσουν ένταση στην ατμόσφαιρα. Το στρες και η διοχέτευση της ενέργειάς σας σε πρακτικούς τομείς κούρασαν τον οργανισμό σας, με αποτέλεσμα να είναι πιο ευαίσθητος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διάθεσή σας για αλλαγές δεν θα αφήσει κανέναν τομέα ανέγγιχτο, αφού θα ξαφνιάσετε ευχάριστα όσους σας γνωρίζουν με την εξωτερική σας εμφάνιση. Απολαύστε μεγάλες συγκινήσεις και χαρές από την καριέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να κάνετε όνειρα για το μέλλον, που θα περιλαμβάνουν φιλόδοξα σχέδια για την εργασία σας, αλλά πριν τα βάλετε σε εφαρμογή, απελευθερωθείτε από καταστάσεις και πρόσωπα που σας πίεζαν, χωρίς να σας δίνουν την ανάλογη επιβράβευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε μια νέα ισορροπία στις κοινωνικές και τις προσωπικές σχέσεις σας, η οποία θα σας σώσει από κακά προηγούμενα. Το άμεσο συγγενικό περιβάλλον σας ενδέχεται να παίξει έναν αρκετά διαφωτιστικό και βοηθητικό ρόλο στα εργασιακά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οσοι αναζητείτε ακόμα έναν σύντροφο ευνοείστε αυτήν την περίοδο, καθώς θα έχετε να διαλέξετε μεταξύ αρκετών δελεαστικών προτάσεων. Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να επαναλάβετε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ: Χρειάζεται ρεαλισμός προκειμένου να προσδιορίσετε πρώτα το μοντέλο της σχέσης της οποίας θα θέλατε να έχετε και, το κυριότερο, να προσδιορίσετε τον τύπο ανθρώπου με τον οποίο θα μπορούσατε να συνυπάρξετε.