Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την σημερινή ημέρα.

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε την απόφαση να δοκιμάσετε κάτι που πραγματικά θέλετε να πετύχετε εδώ και καιρό, αλλά διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας μέχρι να σιγουρευτείτε ότι είστε έτοιμοι γι' αυτό. Αφήστε ακόμα και τον πόνο που νιώθετε κάποιες φορές να εκφραστεί, ώστε να καταλαγιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αυτοπεποίθησή σας θα αυξηθεί και θα εντυπωσιάσετε. Τώρα, που η δημιουργικότητά σας είναι ακμαία, είναι η ώρα να προβάλετε τις ικανότητές σας για να πετύχετε ακόμα περισσότερα. Μην ξεσπάτε τα νεύρα σας σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η υποστήριξη κάποιων σημαντικών ατόμων θα σας λυτρώσει, γι' αυτό δεν χρειάζεται με την πρώτη δυσκολία να παραποιείτε τις καταστάσεις και να γεμίζετε άγχος. Ρυθμίστε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας πριν σας κουράσουν και σας αποδιοργανώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα εμπόδια και η ματαίωση των σχεδίων σας ανήκουν στο παρελθόν, οπότε από δω και πέρα μπορείτε να εδραιώσετε τη θέση σας μέσα από έναν ουσιαστικό προγραμματισμό. Δείτε από άλλη οπτική γωνία μια κατάσταση που σας ενοχλεί και ίσως αλλάξετε γνώμη.

ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές για εσάς είναι πιο εύκολες και περισσότερο συνειδητοποιημένες, οπότε αν νιώθετε παγιδευμένοι μέσα σε παλιές καταστάσεις, θα μπορέσετε να απαγκιστρωθείτε. Κάντε αλλαγές σε όποιον τομέα της ζωής σας πιστεύετε πως είναι προβληματικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συγκεντρωθείτε και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεπεράσει κάποια παροδική έλλειψη αυτοπεποίθησης, γιατί οι κρίσεις και οι επικρίσεις δεν οδηγούν πουθενά. Είναι άσχημο να κριτικάρετε συνέχεια τον εαυτό σας και τους άλλους, και να μην έχετε κατανόηση.

ΖΥΓΟΣ: Η απόλυτη ανάγκη σας να πετύχετε μια πιο καθαρή συνεργασία θα γίνει η αιτία να ομολογήσετε τις αδυναμίες σας και παράλληλα να αποδεχθείτε ή να κρίνετε τα τρωτά των άλλων. Προσέξτε την κριτική που κάνετε, γιατί, όπως γνωρίζετε, υπάρχει πάντα και ο αντίλογος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να ολοκληρώσετε μια αλλαγή προτιμήστε τα μικρά βήματα που είναι πιο ασφαλή, χωρίς όμως να αφήσετε τα περιθώρια στους άλλους να αρπάξουν ό,τι σας ανήκει δικαιωματικά. Συμμεριστείτε τις αδυναμίες των άλλων και περιορίστε την ένταση που νιώθετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις σας μαρτυρούν τις δικές σας αδυναμίες, αφού η διατήρησή τους αποδεικνύει ότι υπάρχουν κοινά στοιχεία. Καλύψτε τα αισθηματικά κενά κάνοντας σωστότερες επιλογές. Για να αντεπεξέλθετε στον φόρτο εργασίας, αντιμετωπίστε με όρεξη τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το χιούμορ είναι σωτήριο κι εσείς το χρειάζεστε πραγματικά, τώρα που η αγωνία σας να εδραιωθείτε είναι μεγάλη, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο από το να περιμένετε τις εξελίξεις. Μοιράστε ευθύνες και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις δικές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τίποτα δεν θα σας δοθεί έτοιμο, αλλά σημασία έχει ότι μπορείτε να επιτύχετε πολλά. Δείξτε διαλλακτικότητα και διπλωματία για να κερδίσετε χρόνο, κόπο και χρήμα. Σε δύσκολα επαγγελματικά θέματα που προκύπτουν προσπαθήστε να σκεφτείτε πρακτικές λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί οι προθέσεις σας προς τους άλλους να είναι καλές, αλλά αν δεν περιορίσετε τον εγωισμό σας, δεν θα καταφέρετε να τους το αποδείξετε. Εκτιμήστε τα πρόσωπα που είναι πάντα δίπλα σας. Προβάλετε τις ιδέες σας και περιμένετε μέχρι να γίνουν αποδεκτές.