Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την σημερινή ημέρα. 

ΚΡΙΟΣ: Ενισχύστε τη διάθεσή σας και με ώριμη σκέψη θα αποκτήσετε περισσότερη σιγουριά. Απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που σας δίνουν ψεύτικες ελπίδες. Βρείτε χρόνο για τις προσωπικές ανάγκες σας και κάντε σωστούς συνδυασμούς για να είστε αποδοτικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί ο παρορμητικός τρόπος του συντρόφου σας. Τα προβλήματα και των δυο σας δεν σας επιτρέπουν να βρείτε τη σωστή στιγμή να μιλήσετε για τη σχέση σας, όμως είναι κάτι που πρέπει να γίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν εκνευρίζεστε χωρίς λόγο και είστε απότομοι, δεν ωφελείστε σε τίποτα. Θα νιώσετε καλύτερα μόλις απομακρυνθούν οι πιέσεις. Η παρουσία ενός ατόμου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση μιας επαγγελματικής υπόθεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαφυλάξτε μια φιλική σχέση που μπορεί να σας στηρίξει ηθικά. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και σε εκείνες του συντρόφου σας. Κάποιες αναβολές που σας εκνευρίζουν μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφύγετε κάποια λάθη.

ΛΕΩΝ: Προτού αντιληφθείτε το μέγεθος της προσφοράς που σας γίνεται, φροντίστε να είστε σεμνοί. Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό για να χειριστείτε τις καταστάσεις καλύτερα. Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα μιλήσετε, γιατί μπορεί να πληγώσετε τους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απομακρυνθείτε τάχιστα από άτομα που δεν έχουν και δεν είχαν να σας δώσουν τίποτα. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να προετοιμαστείτε για αλλαγές στην καθημερινότητά σας, που θα είναι σημαντικές.

ΖΥΓΟΣ: Επιβάλλεται να φανείτε πιο προσεκτικοί στις ερωτικές επιλογές σας. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας, για να μπορέσετε να κάνετε εργασιακά ανοίγματα. Επωφεληθείτε από μια ευκαιρία που θα σας δοθεί για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φύγετε για λίγο μακριά από τη ρουτίνα, καθώς στη συνέχεια αρχίζουν τα δύσκολα για εσάς. Μην απομακρύνεστε από τους άλλους, επειδή περνάτε και οι δυο μια μεταβατική περίοδο. Ομορφύνετε την καθημερινή ζωή σας κάνοντας ό,τι γεμίζει την ψυχή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε διαλλακτικοί και να παίρνετε μέρος μόνο σε ουσιαστικές συζητήσεις. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αποκαταστήστε το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στις επαγγελματικές και τις προσωπικές σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν χρειάζεται να παρασύρεστε από εφήμερες περιπέτειες που δεν σας ταιριάζουν. Η επιπόλαιη συμπεριφορά μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα με τους συνεργάτες σας. Ηρθε η στιγμή να προωθήσετε συμμαχίες που θα πραγματοποιήσουν τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχοντας τη συμπαράσταση των άλλων, θα μπορέσετε να πετύχετε πολύ περισσότερα πράγματα. Τακτοποιήστε άμεσα εκκρεμότητες που μπορεί να βάλουν τα πράγματα σε τάξη. Συνεχίστε να είστε δραστήριοι για να ξεμπερδέψετε από πολλά που σας ταλαιπωρούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Ισως κάποιες από τις σχέσεις σας που δεν στηρίζονται στην αγάπη να διακοπούν απότομα. Κάποιες αλλαγές που επιθυμούσατε να πραγματοποιηθούν άμεσα μπορεί να αναβληθούν. Ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα γιατί σας απομυζούν οικονομικά.