Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το πολύπλοκο πλανητικό σκηνικό σε επηρεάζει ποικιλοτρόπως σήμερα. Η είσοδος του Ήλιου στο Ζυγό, σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και ενισχύει την ικανότητά σου να μιλάς και να κινείσαι με διπλωματία. Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ημέρα είναι ευνοϊκή για να ασκήσεις την πειθώ σου προς όφελος των σχεδίων σου. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, κάνει τις συζητήσεις πιο ζωηρές και έχεις τη δυνατότητα να σπάσεις τα δεσμά σου. Φαίνεται πως καμία προκατάληψη δεν μπορεί να σε συγκρατήσει. Είσαι σαν χείμαρρος που ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Αισθηματικές

Στα συναισθηματικά σου καλείσαι να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Από τη μια, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο σε βοηθάει να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου χρησιμοποιώντας τη λογική σου, ενώ από την άλλη η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και αντίθεση με τον Ουρανό, κάνει τις καταστάσεις πιο εκρηκτικές και κλονίζει τις σχέσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις την ισορροπία.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να κάνεις επαφές και συζητήσεις προς όφελος της καριέρας σου, αλλά θα έχεις την ανάγκη να κρατήσεις τους ρυθμούς σου. Δεν σου αρέσει να πιέζεσαι καθώς ξέρεις ότι μπορείς να είσαι υπεύθυνος, έστω και αν προλάβεις τις προθεσμίες την τελευταία στιγμή. Στα οικονομικά, προσπάθησε να κάνεις συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε βοηθάει να κατανοήσεις καλύτερα και πιο ουσιαστικά τα προβλήματα που υπάρχουν στη ζωή σου, ανεξαρτήτου τομέα. Μπορείς να αναγνωρίσεις το ψέμα σε μια συζήτηση και αυτό θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση αν χρειαστεί. Το μυαλό σου λειτουργεί με ταχύτατους ρυθμούς και είσαι σε θέση να αναλύσεις τις καταστάσεις και να δεις πίσω από το προφανές. Εκμεταλλεύσου την εύνοια για να κλείσεις συμφωνίες ή να ανανεώσεις τις υπάρχουσες.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, είσαι σε θέση να κατανοήσεις τον σύντροφό σου καλύτερα από ποτέ. Μπορείς να «διαβάσεις» το βλέμμα του, τη στάση του κορμιού του και να δείξεις την κατανόηση που χρειάζεται ή γενικότερα να κατανοήσεις την πραγματική ψυχολογική του κατάσταση. Οπότε, ακόμη και αν είσαι αδέσμευτος, επωφελήσου από την ικανότητά σου αυτή για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά, μπορείς σήμερα να κάνεις καταπληκτικές συμφωνίες, καθώς η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει στα σωστά βήματα, ενώ σε συνδυασμό με την ευστροφία σου θα πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις. Κοίτα ανάμεσα στις γραμμές και μην στέκεσαι στην επιφάνεια. Στα οικονομικά, βάλε ως προτεραιότητα την τακτοποίηση των οφειλών σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό σε επηρεάζει με διάφορους τρόπους σήμερα. Από τη μία, είσαι αρκετά εκφραστικός και επικοινωνιακός, αναζητώντας την τήρηση του δικαίου και την επίτευξη της αρμονίας στις σχέσεις σου και γενικότερα στη ζωή σου. Από την άλλη, είσαι σε θέση να επιφέρεις αλλαγές, να συζητήσεις για αυτές και να σπρώξεις τα όριά σου πιο μακριά από τα προκαθορισμένα σημεία. Φαίνεται πως τίποτα δεν θα είναι αρκετό για να σε κρατήσει φυλακισμένο σε μια κατάσταση, σε μια άποψη και γενικότερα να σου θέσει περιορισμούς.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να έχεις μια έντονη προσωπική ζωή είτε έχεις βρει το άλλο σου μισό, είτε όχι. Νιώθεις πάθος, έξαψη, ενθουσιασμό και αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορέσεις να κρύψεις. Το ένστικτο σε καθοδηγεί, ενώ το μυστήριο που εκπέμπεις σε κάνει αρκετά ελκυστικό, εξάπτοντας την φαντασία του παρτενέρ σου.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με νέα σχέδια και να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες. Μπορείς να ελιχθείς ανάμεσα στις υποχρεώσεις σου και να βρεις τους δικούς σου ρυθμούς που θα σε βοηθήσουν να είσαι αποτελεσματικός. Στα οικονομικά, μπορείς να επιτύχεις συμφωνίες που θα σου προσφέρουν χρήματα ή θα σου ελαφρύνουν τα χρέη.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό, σε επηρεάζει αναπόφευκτα, κάνοντάς σε λίγο πιο ζηλιάρη και πιο παθιασμένο. Κράτησε την ψυχραιμία σου όπου χρειαστεί για να μην παρεκτραπείς και δημιουργήσεις συγκρούσεις. Μπορείς σήμερα να ασχοληθείς με ο,τιδήποτε κρυμμένο και να επωφεληθείς από αυτό. Μήπως υπάρχει ένα μυστικό που θα ήθελες να το μοιραστείς με ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης; Κάνε το άφοβα και θα βρεις απαντήσεις! Η αισθηματική σου ζωή χαρακτηρίζεται από πάθος και έντονα συναισθήματα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία σήμερα να ζήσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Μπορείς να ζήσεις μια νύχτα πάθους, έκφρασης και ψυχολογικής ανάτασης. Η ειλικρίνεια των συναισθημάτων οδηγούν στη βαθιά και ουσιαστική ένωση που θα δώσει νέα πνοή στη σχέση, διώχνοντας τις σκιές. Αφέσου στο συναίσθημα και δεν θα χάσεις!

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά μπορείς να έχεις επιτυχίες σήμερα και να πετύχεις τις καλύτερες συμφωνίες. Η ημέρα είναι ιδανική για να διεκδικήσεις τα πολλά και τα μεγάλα, όλα εκείνα που θα απογειώσουν την καριέρα σου. Χρησιμοποίησε τη γοητεία και την πειθώ σου για να φτάσεις στον στόχο σου. Τα οικονομικά σου μπορούν να οργανωθούν αρκεί να κινηθείς σωστά.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, σήμερα είναι μια μέρα που η θέση των πλανητών σε ευνοεί σε όλους τους τομείς. Έχεις τρομερή ενέργεια, διορατικότητα και ικανότητα να χειριστείς επιδέξια τις καταστάσεις και τις συζητήσεις. Τίποτα δεν θα μπορέσει να σου σταθεί εμπόδιο ή να σε περιορίσει. Άφησε τις φιλοδοξίες και τα σχέδιά σου να σε καθοδηγήσουν. Απόλαυσε την κοινωνική αποδοχή που συνοδεύεται με θαυμασμό και νιώσε την ικανοποίηση που φέρνει η επιτυχία σε ό,τι και αν κάνεις. Εκμεταλλεύσου την ημέρα στο έπακρο!

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά μπορείς να έχεις μια φλογερή νύχτα και πλούσιες εμπειρίες με το πρόσωπο που θα επιλέξεις. Η επικοινωνιακή σου δεινότητα σε συνδυασμό με το έντονο ταπεραμέντο σου, δίνει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να περάσεις καλά. Κινήσου με κατανόηση, διώξε το πείσμα και όλα τα άλλα θα συμβούν χωρίς πίεση και άγχος.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι, έτσι ώστε να αποφύγεις τα λάθη και να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με προγραμματισμό δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Η εξωστρέφεια και ο δυναμισμός σου αποδεικνύονται πραγματικός σύμμαχος με ό,τι και αν καταπιαστείς. Τα οικονομικά βελτιώνονται, εφόσον κλείσουν οι υποθέσεις του παρελθόντος.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η διανοητική δύναμη που θα είναι εμφανής σήμερα θα σε βοηθήσει καταλυτικά να επιτύχεις τους σκοπούς σου, όποιοι και αν είναι αυτοί. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα, κάνοντάς σε ικανό να αντιληφθείς την ουσία των πραγμάτων και να κοιτάξεις κάτω από την επιφάνεια. Θα καταφέρεις να δεις όλα τα στοιχεία και να πάρεις αποφάσεις πιο σύνθετες και ολοκληρωμένες. Μπορείς να αντιληφθείς το ψέμα, ενώ είσαι σε θέση να ξεσκεπάσεις καταστάσεις και πράγματα που θα σε ευνοήσουν.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά, μπορείς να έχεις μια όμορφη ημέρα και μάλιστα να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Οι συζητήσεις και τα συναισθήματα χαρακτηρίζονται από ουσία και ειλικρίνεια, γεγονός που κάνει τη σχέση πιο βαθιά και σταθερή. Αφέσου στο καλό κλίμα και φρόντισε να περάσεις υπέροχα απόψε το βράδυ…

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά, θα είσαι αρκετά δυναμικός και διεκδικητικός. Μπορείς να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες και μάλιστα να επιτύχεις τους καλύτερους όρους. Φρόντισε να μην κινηθείς πεισματικά και να χρησιμοποιήσεις ατράνταχτα επιχειρήματα στις διαπραγματεύσεις σου. Στα οικονομικά, μπορείς να επιτύχεις βελτίωση αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες προσπάθειες.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου σε επηρεάζει άμεσα κάνοντάς σε ακόμη πιο εξωστρεφή, κοινωνικό και αισιόδοξο. Είσαι σε θέση να κερδίσεις τις εντυπώσεις, να εκφραστείς με δικαιοσύνη, να επιτύχεις τη γαλήνη στη ζωή σου και να φέρεις εις πέρας κάθε σου υποχρέωση, ακόμη και αν χρειαστεί να το κάνεις αξιοποιώντας και το τελευταίο λεπτό της διορίας σου. Μπορείς να εκφραστείς σωστά και αποτελεσματικά, έτσι ώστε να διεκδικήσεις αυτό ακριβώς που θέλεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια υπέροχη ημέρα και μια ακόμη πιο εκπληκτική βραδιά. Φρόντισε να οργανώσεις το αποψινό βράδυ, έτσι ώστε να περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφό σου. Το συναίσθημα είναι ισχυρό και ειλικρινές και αυτό δυναμώνει τον δεσμό σου ακόμη περισσότερο. Απόλαυσε τις στιγμές χωρίς να νιώθεις αμφιβολίες.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να έχεις μια πολύ καλή ημέρα. Εκκρεμότητες ολοκληρώνονται, επαφές και συζητήσεις σε φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σου και γενικότερα είσαι ικανός να επιτύχεις ό,τι καλύτερο προς όφελος της καριέρας σου. Δώσε μόνο λίγη προσοχή σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε πιέσουν ασφυκτικά. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αρκεί να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου τάση.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα μπορεί να είναι πολύ σημαντική για εσένα, ενώ παράλληλα να σου χαρίσει μεγάλες απολαύσεις. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σου, σε οδηγεί να στραφείς ακόμη πιο έντονα προς τον εσωτερικό σου κόσμο, αναζητώντας βαθιά συναισθήματα και αίτια. Ανακάλυψε τη δύναμή σου και διώξε το φόβο. Αφέσου στο μαγικό παιχνίδι της ζωής και γεύσου την κάθε στιγμή της σα να είναι η τελευταία. Στα αισθηματικά σου η ημέρα αναμένεται θερμή και για αυτό μην διανοηθείς να την αφήσεις ανεκμετάλλευτη.

Αισθηματικές

Η αισθηματική σου ζωή, είναι στο προσκήνιο σήμερα και μπορείς να έχεις υπέροχες στιγμές στο πλευρό του συντρόφου σου ή το προσώπου που έχει καταφέρει να σε συγκινήσει. Σχεδίασε τη βραδιά, πλησίασε τον σύντροφό σου και εκμυστηρεύσου το συναίσθημά σου. Η σύνδεση μεταξύ σας θα είναι τόσο βαθιά και ουσιαστική που θα οδηγήσει στην τέλεια κορύφωση.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξη της επαγγελματικής σου ζωής και να ξεπεράσεις τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Στα οικονομικά, ευνοούνται ζητήματα λογιστικά και φορολογικά, οπότε αξιοποίησε την ημέρα κατάλληλα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα μπορείς να είσαι πολύ κοινωνικός και παράλληλα αποτελεσματικός στην επικοινωνία σου. Το πλανητικό σκηνικό σε οδηγεί σε αισθήματα γαλήνης και ικανοποίησης. Το άγχος δεν θα έχει θέση στην σημερινή ημέρα και θα καταφέρεις να οδηγηθείς στα αποτελέσματα που θέλεις χωρίς βιασύνη και πίεση. Κάνε μια εσωτερική αναζήτηση και χρησιμοποίησε τα πολύτιμα συμπεράσματά σου για να καθορίσεις και να σχεδιάσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια υπέροχη ημέρα με τον σύντροφό σου κρατώντας μακριά τα άγχη και τις ανησυχίες. Τόλμησε να κάνεις κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου, κάτι που θα διαταράξει την μονοτονία. Η βραδιά είναι πολλά υποσχόμενη, για αυτό μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου θα είσαι πολύ δυναμικός σήμερα και θα έχεις τη διαύγεια του νου για να πάρεις ξεκάθαρες αποφάσεις. Η πειθώ σου σε βοηθάει να φτάσεις στα αποτελέσματα που θέλεις, ενώ καταφέρνεις να ισορροπήσεις μεταξύ των συναδέλφων και του όποιου ανταγωνισμού υπάρχει. Στα οικονομικά, τακτοποίησε τα φορολογικά ζητήματα με προτεραιότητα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό σε επηρεάζει και εσένα έμμεσα, ενισχύοντας το ένστικτό σου και την ανάγκη σου για βαθύτερες αναζητήσεις. Μπορείς να αντιληφθείς τα βαθύτερα νοήματα και να κοιτάξεις βαθιά στην ψυχή των ανθρώπων γύρω σου. Ωστόσο, καλό είναι να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να ανακαλύψεις τα δικά σου βαθύτερα συναισθήματα και πάνω από όλα να φέρεις στην επιφάνεια τη δύναμη που κρύβεις βαθιά μέσα σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, η καλή σου διάθεση δεν κρύβεται, ενώ το πάθος σου για τον σύντροφό σου είναι τόσο έντονο που θα καθορίσει τις εξελίξεις την αποψινή βραδιά. Μοιράσου μαζί του τα συναισθήματά σου και εκφράσου με ειλικρίνεια. Ο δεσμός γίνεται πιο ισχυρός και ανθεκτικός μετά τη σημερινή ημέρα.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις μια σημαντική ημέρα. Προτάσεις για συνεργασία θα μπορέσεις να τις διαχειριστείς έξυπνα, εξασφαλίζοντας τους καλύτερους όρους για εσένα. Το κοινωνικό σου πρόσωπο σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις σε σημαντικές υποθέσεις. Νέες οικονομικές συμφωνίες ευνοούν την οικονομική σου κατάσταση.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα θα είσαι αρκετά δυναμικός και γρήγορος. Η ευστροφία σου θα είναι χαρακτηριστική και θα σε βοηθήσει να παρουσιάσεις στους γύρω σου τις σκέψεις και τις ιδέες σου καταφέρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τα δικά σου άτομα για σχέδια που σχετίζονται με αλλαγές και πρόοδο. Εκφράσου με ειλικρίνεια και θα καταφέρεις να πείσεις χωρίς δυσκολία. Ακόμη, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σημαντικές ανακαλύψεις ή αποκαλύψεις που θα σε ευνοήσουν.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου υπάρχει ενδιαφέρον, καθώς το πάθος ξυπνάει στη σχέση σου και σε φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Η ουσιαστική επαφή είναι εμφανής και τα συναισθήματα εκφράζονται με ειλικρίνεια. Απόλαυσε τη βραδιά και μην αφήσεις καμιά άσχημη σκέψη να χαλάσει την ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά μπορείς να τα πας πολύ καλά σήμερα. Υλοποίησε τα σχέδια που έχεις κατά νου και να είσαι σίγουρος ότι θα τύχεις υποστήριξης και βοήθειας από συναδέλφους ή συνεργάτες. Στα οικονομικά, προώθησε υποθέσεις σχετικά με λογιστικά και φορολογικά για να δεις πρόοδο στην γενικότερη κατάσταση.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, από τη μια πλευρά ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε κάνει δυναμικό και ικανό να πείσεις για τις απόψεις και τις ιδέες σου, ενώ από την άλλη η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό, σε βοηθάει να έρθεις σε επαφή με το βαθύτερο «εγώ» σου και να δημιουργήσει μια πιο ουσιαστική σύνδεση με τον συναισθηματικό σου κόσμο. Το ένστικτό σου μπορεί να σου δώσει σωστές κατευθυντήριες και να σε κάνει να καταλάβεις τις πραγματικές προθέσεις των γύρω σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου η ημέρα θα είναι πολύ ευχάριστη. Θα μπορέσεις να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου σε ένα κλίμα κατανόησης και έντονου συναισθήματος. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα κάνει τη μεταξύ σας σχέση δυνατή και με προοπτικές να αντέξει στο χρόνο. Απόλαυσε τη βραδιά μαζί του και μην αφήσεις τίποτα να την χαλάσει.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου τα πράγματα αναμένονται πολύ ευνοϊκά. Μπορείς να κλείσεις συμφωνίες και να προωθήσεις τις ιδέες σου σε ανωτέρους και συνεργάτες. Στα οικονομικά, μπορείς να βρεις λύσεις σε φορολογικά ζητήματα με σκοπό να βελτιώσεις την κατάστασή σου σύντομα.