Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την σημερινή ημέρα. 

ΚΡΙΟΣ: Ακόμα και αν γνωρίζετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, αξίζει τον κόπο να κάνετε μια προσπάθεια να τα βρείτε με τους συνεργάτες σας. Αφουγκραστείτε τα άτομα που σας περιβάλλουν και σκεφτείτε τις ανάγκες τους προτού σας τις παραθέσουν οι ίδιοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνεργάτες σας παρεμβαίνουν σε κάποιες ενέργειές σας κι αυτό γιατί η στάση σας τους προκαλεί σύγχυση και εκνευρισμό. Αν έχετε πολλά να πείτε, δε σημαίνει ότι πρέπει να ξεκινήσετε με έναν καταιγισμό ερωτήσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα ξεσπάσματα του συντρόφου σας οφείλονται στη μεγάλη πίεση που δέχεται από εσάς. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο καταπιεστικοί. Μπορεί τα άγχη σας να αφορούν τη δουλειά, αλλά έχει ανάγκη να του δώσετε περισσότερη σημασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπαίνετε σε μια νέα φάση στη ζωή σας και, όπως είναι λογικό, κάθε αρχή και δύσκολη. Παρότι ξεπεράσατε τις μεγάλες τριβές, υπάρχουν ακόμα κενά και καλό είναι να μην τα παραβλέψετε. Για να είναι ομαλές οι σχέσεις σας, φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί στις απόψεις σας.

ΛΕΩΝ: Δώστε στο ταίρι σας την ευκαιρία να ορίσει εκείνο το πότε θα συζητήσετε τα κοινά σχέδιά σας. Μην αδιαφορείτε και δυσκολεύετε περισσότερο τα πράγματα. Μην τα θεωρείτε όλα δεδομένα και βολεύεστε, γιατί δεν γίνεται να δείτε το μέλλον με γυρισμένη την πλάτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ψυχική επαφή που έχετε με ορισμένα πρόσωπα είναι αρκετή για να νιώσετε καλύτερα. Εάν μείνετε σταθεροί στις αποφάσεις σας, μπορεί να σας δώσουν περισσότερα. Δείξτε αξιοπρέπεια σε ό,τι και αν σας πουν και κρατήστε το επίπεδο μιας σχέσης.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε κάτι για να εντοπίσετε τους λόγους που σας προκαλούν τη ζήλια, χωρίς να είστε υπερβολικοί. Το έτερόν σας ήμισυ είναι επιφυλακτικό επειδή θέλει να σας κρατήσει μακριά από καταστάσεις στις οποίες δεν πρέπει να εμπλακείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία και αποφύγετε τη θλίψη που σας προκαλεί το παρελθόν. Κάντε κάτι που να σας ευχαριστεί πραγματικά και θα βρείτε τη δύναμη να προχωρήσετε. Εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο και μην εκνευρίζεστε με ασήμαντα θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να αποφύγετε τη ρήξη με τους συνεργάτες σας αφήστε τους να εκφράσουν τις απόψεις τους. Οργανώστε τις εργασίες των επόμενων ημερών, ώστε να σας μείνει χρόνος για ξεκούραση. Κλείστε μια για πάντα ιστορίες που σας πλήγωσαν και δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διάθεση που έχετε για αλλαγές θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κουραστικές καταστάσεις. Κρατήστε σταθερή στάση μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες και πριν από κάθε βήμα σκεφτείτε καλά τι θα κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επαναπαύεστε στη ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά αξιοποιήστε τις ικανότητές σας. Επαναστατήστε τώρα σε ό,τι δεν σας αρέσει και όχι αργότερα, γιατί θα φανεί ότι το κάνετε από ζήλια. Για να χαρείτε τον έρωτα, επιβάλλεται να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν οι παρούσες συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, αλλάξτε τες μόνοι σας. Ο,τι δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι με λόγια ίσως το καταλάβουν με τη σιωπή σας. Δείξτε ποιοι είστε πραγματικά, ώστε να βάλετε γερά θεμέλια στις καινούργιες σχέσεις σας.