Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την σημερινή ημέρα. 

ΚΡΙΟΣ: Αναθεωρήστε τις απόψεις σας προτού μετανιώσετε για τις επαγγελματικές αποφάσεις σας. Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας με άτομα που απλώς σας χρησιμοποιούν. Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και δώστε λύσεις σε προβλήματα που εκκρεμούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκφράστε ακριβώς αυτά που αισθάνεστε, ώστε οι άλλοι να μπορέσουν να σας καταλάβουν. Απολαύστε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις χωρίς να υπάρχουν προβλήματα ή προστριβές με τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί ο κόσμος να περνά περίοδο κρίσης και ανασφάλειας, εσείς ωστόσο συγκριτικά με τους άλλους τα φέρνετε βόλτα. Βρείτε λύσεις για ό,τι σας απασχολεί και ανανεώστε συνεργασίες, απόψεις και εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μάλλον έχετε βρει τη χρυσή τομή στις συνεργασίες σας και έχετε μάθει πως για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, αρκεί να δίνετε ευκαιρίες στους συνεργάτες σας να σας αναλύουν τα επιχειρήματά τους.

ΛΕΩΝ: Με τα οικογενειακά πρόσωπα θα επέλθει η πολυπόθητη ηρεμία που αναζητάτε, αφού θα καταλάβουν ότι αυτά που μπορείτε να προσφέρετε τα δίνετε απλόχερα και δεν έχει νόημα να σας πιέζουν περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και τις συναναστροφές σας είναι βέβαιες. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήσετε το θάρρος να σας εγκαταλείψει. Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε γιατί πληγώνετε τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Πείτε αυτό που θέλετε την κατάλληλη στιγμή για να διαλύσετε τις αμφιβολίες που έχετε για τη σχέση σας. Βρίσκεστε αρκετά κοντά με τον σύντροφό σας και καταλαβαίνετε ότι ασπίδα σας είναι η ειλικρίνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και μην κλείσετε συμφωνίες προτού τις δείτε αναλυτικότερα. Παρατηρήστε τι γίνεται γύρω σας και θα διαπιστώσετε ότι οι ρυθμοί έχουν πέσει. Μπορεί εσείς να τελειώσατε με το παρελθόν, αλλά δεν έχει τελειώσει και αυτό μαζί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βελτιώστε τις κοινωνικές σχέσεις σας και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας. Απολαύστε την καθημερινότητα και μην προκαλείτε προβλήματα εκ του μηδενός. Περιορίστε την αναποφασιστικότητά σας σε κάποια θέματα προτού κουραστούν οι γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αισιόδοξες σκέψεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Κάνατε επαναστάσεις που δεν ευδοκίμησαν, χρησιμοποιήσατε υψηλούς τόνους και απομακρύνατε φίλους και κυρίως αναζητήσατε έναν έρωτα που σας πρόδωσε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή δεν είναι εύκολο να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αναθέστε ευθύνες και στους άλλους. Κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας, θα διαπιστώσετε ότι δεν καταφέρατε να ικανοποιήσετε πλήρως τις φιλοδοξίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Χαλάει η ηρεμία στην οικογένεια σας και προκαλεί έντονες συγκρούσεις και εντάσεις για οικονομικά θέματα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα επαναστατήσετε απέναντι σε άτομα ή καταστάσεις που σας καταπιέζουν.