Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Αφροδίτη στον Σκορπιό από 7 Νοεμβρίου. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο σας;



Στις 7/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό όπου θα παραμείνει έως τις 1 Δεκέμβριου.

Αυτό το διάστημα θα είμαστε πιο παθιασμένοι με έντονη συναισθηματική ζωή και μυστήριο. Η κτητικότητα και η ζήλια είναι το χαρακτηριστικό των σχέσεων μας αυτό το διάστημα. Η σεξουαλική μας ζωή βελτιώνεται και ερχόμαστε κοντά με άτομα που επιθυμούμε.

Στις 13/11 σχηματίζεται σύνοδος με τον Δία με αποτέλεσμα ο έρωτας να μας χτυπά την πόρτα. Ξαφνικά και απρόσμενα συναντάμε άτομα που μας γοητεύουν και μας βγάζουν ένα μεγάλο πάθος. Στις 16/11 το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα φέρνει  ρομαντισμό στις σχέσεις και διάθεση για συμφιλίωση. Τέλος στις 21/11 το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα φέρνει νέες παθιασμένες σχέσεις στη ζωή μας αν είμαστε ελεύθεροι, ενώ για τους δεσμευμένους δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ισορροπία.
Πως επηρεάζει τα ζώδια η Αφροδίτη στον Σκορπιό;

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό φέρνοντας εξελίξεις στα οικονομικά αλλά και στα συναισθηματικά σας. Είναι μια καλή περίοδος να διευθετήσετε χρέη και υποχρεώσεις. Μέσα από έναν σωστό προγραμματισμό που κάνετε αλλά και από ξαφνικά γεγονότα που σας δίνουν εύνοια καταφέρνετε να αντεπεξέλθετε στα οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούσαν μέχρι τώρα. Εύνοια υπάρχει σε θέματα που αφορούν δημόσιους φορείς και οικονομικούς οργανισμούς. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας  το πάθος που νιώθετε για ένα πρόσωπο γίνεται ακόμα πιο έντονο. Ζείτε στιγμές έντονες και έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι μια νέα γνωριμία ή ένα άτομο από το παρελθόν θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές…

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό φέρνοντας εξελίξεις στις σχέσεις σας είτε αισθηματικές είτε επαγγελματικές. Το διάστημα αυτό αν είστε δεσμευμένοι ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Το πάθος και ο έρωτας θα νιώσετε να σας κατακλύζουν. Έρχεστε κοντά με το ταίρι σας και ζείτε αξέχαστες στιγμές. Αν είστε ελεύθεροι είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε ερωτική εξομολόγηση από ένα άτομο που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και στο παρελθόν. Επίσης το σενάριο της επανασύνδεσης με έναν πρώην σύντροφο είναι πιθανό σενάριο. Στα επαγγελματικά σας οι σχέσεις με τους συναδέλφους φτιάχνουν σε περίπτωση που δεν ήταν καλές και μια νέα συνεργασία σας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε τα ταλέντα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό δίνοντας ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Μια νέα οικονομική πρόταση σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε έσοδα σας και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποιες νέες συνεργασίες με ενδιαφέροντα άτομα που έχουν κοινούς στόχους με εσάς. Η φυσική σας κατάσταση και ο εαυτός σας, σας απασχολεί έντονα και ξεκινάτε δραστηριότητες που σας ωφελούν πνευματικά αλλά και σωματικά. Τέλος όσον αφορά τα συναισθηματικά σας μια νέα γνωριμία από τον εργασιακό χώρο φαίνεται να σας δίνει χαρά με τις εξελίξεις που παρουσιάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό φέρνοντας θετικές εξελίξεις στα συναισθηματικά σας. Αυτό σημαίνει ότι η σχέση με το ταίρι σας ανανεώνεται και ζείτε στιγμές έντονου πάθους. Αν είστε ελεύθεροι έχετε σίγουρα νέες γνωριμίες και το φλερτ και η διασκέδαση κυριαρχούν αυτό το διάστημα. Ένα νέο χόμπι σας κάνει δημιουργικούς και σας γεμίζει χαρά. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας μια νέα πρόταση έρχεται από το πουθενά και σας αποφέρει κέρδη. Ασχολείστε με κάτι που σας δίνει χαρά και σας ευχαριστεί και κερδίζετε τον θαυμασμό των γύρω σας με τις ικανότητες σας.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα οικογενειακά αλλά και ακίνητης περιουσίας. Αυτό σημαίνει ότι ίσως σκέφτεστε μια αγοραπωλησία κληρονομιάς σας αυτήν την περίοδο ή αποφασίσετε να κάντε μια μετακόμιση. Ίσως πάλι ανανεώσετε το χώρο σας κάνοντας μια νέα αγορά ή αλλάζοντας τη διακόσμηση. Τα άτομα της οικογένεια σας τώρα παίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας και ίσως χρειαστεί να δώσετε την προσοχή σας σε κάποιο άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Αν διατηρείτε μακροχρόνια σχέση μπορεί να πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό δίνοντας έντονη έμφαση στην κοινωνική σας ζωή αλλά και στις μετακινήσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι οι επαφές και οι γνωριμίες σας αυξάνονται. Είστε ιδιαίτερα δημοφιλής στον κύκλο σας και οι γύρω σας ακούνε τις συμβουλές σας. Κάποιες από αυτές είναι σημαντικές και θα σας βοηθήσουν στο μέλλον ώστε να αναδειχτείτε επαγγελματικά. Αποδράσεις με το ταίρι σα ευνοούνται και σας φέρνουν πιο κοντά ανανεώνοντας τη σχέση σας. Ο τρόπος που εκφράζετε τα συναισθήματά σα είναι πιο έντονος με αποτέλεσμα όλες οι σχέσεις σας να γίνονται από καλές τέλειες.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό με αποτέλεσμα να φέρνει οικονομική εύνοια στη ζωή σας. Αυτό σημαίνει ότι μια νέα πρόταση που δέχεστε αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα για εσάς. Νιώθετε περισσότερη ασφάλεια που τόσο έχετε ανάγκη. Παράλληλα κάνετε μια μεγάλη αγορά που σχεδιάζετε εδώ και καιρό. Καταφέρνετε να φέρετε σε ισορροπία τα χρέη σας και τις οικονομικές σας υποχρεώσεις με σωστό προγραμματισμό. Αν έχετε δεσμό ίσως ο σύντροφός σας να έχει αύξηση αυτό το διάστημα στα οικονομικά του ή να κάνετε μια κοινή αγορά με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό με αποτέλεσμα να σας δίνει εύνοια σε όλους τους τομείς αλλά περισσότερο στα αισθηματικά. Η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει και το φλερτ έρχεται σε πρώτο πλάνο αυτό το διάστημα. Δεν περνάτε απαρατήρητοι και το νιώθετε. Το σενάριο να ερωτευτείτε ξαφνικά είναι πολύ πιθανό. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα αντιληφθείτε ότι η σχέση σας περνάει μια παθιασμένη περίοδο και πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε επισημοποίηση ή στην απόκτηση ενός απογόνου. Τέλος στα οικονομικά σας θα υπάρχει αύξηση μέσα από μια νέα συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και σας κάνει πιο διαισθητικούς αυτό το διάστημα. Έχετε ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση και θέλετε να αφήσετε για λίγο τις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και περνάτε χρόνο με λίγους και καλούς. Μια νέα καλλιτεχνική δραστηριότητα σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς. Παράλληλα ίσως προκύψει ένας έρωτας που για κάποιο λόγο θα πρέπει να παραμείνει κρυφός αυτό το διάστημα. Το χαρακτηριστικό του θα είναι το πάθος και η σεξουαλικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό φέρνοντας θετικές εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σας ζωή αλλά και το μέλλον σας. Ο κύκλος των επαφών σας διευρύνεται και γίνεστε ιδιαίτερα δημοφιλής για τις ιδέες σας αλλά και τις συμβουλές σας. Συναντάτε άτομα που έχετε να δείτε καιρό και μέσα από τους φίλους προκύπτει και μια νέα, ενδιαφέρουσα, ερωτική γνωριμία. Νιώθετε την ανάγκη να προσφέρετε για το κοινό καλό και κάνετε τα πάντα προκειμένου να το πετύχετε. Στα επαγγελματικά σας, ένα όνειρό σας γίνετε πραγματικότητα αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό φέρνοντας θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Μια νέα συνεργασία έχει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Ίσως σας εμπιστευτούν ένα δύσκολο εγχείρημα που θα το φέρετε εις πέρας με ευκολία. Οι σχέσεις με άτομα κύρους γίνονται καλύτερες και έχετε τη στήριξη και τη βοήθεια τους. Η δημόσια εικόνα σας βελτιώνεται και γίνεστε δημοφιλής στον τομέα σας. Μια γνωριμία που είχατε κάνει στο παρελθόν τώρα σας φαίνεται χρήσιμη. Ένας επαγγελματικός σας στόχος φαίνεται τώρα να πραγματοποιείται  και τίποτα δεν σταματά τη δημιουργική σας διάθεση.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και ευνοούνται θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια και εξωτερικό αλλά και εκπαίδευση και ότι αφορά τη γενική κοσμοθεωρία σας. Αν είχατε αφήσει σπουδές στη μέση τώρα είναι η καταλληλότερη περίοδος για να τις ολοκληρώσετε. Ακόμα μπορεί να ενισχύσετε τις γνώσεις σας με ένα μεταπτυχιακό. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό αυτήν την περίοδο θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανανεωθείτε και να γεμίσετε μπαταρίες. Ίσως πάλι ξεκινήσετε μια επαγγελματική συνεργασία με το εξωτερικό και χρειαστεί να μετακινείστε συχνά.