Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Daniel Baker, o "γλύπτης" των stars του Hollywood: "Στην Ελλάδα υπάρχουν άριστοι Πλαστικοί Χειρουργοί!"



Εντυπωσιασμένος από το υψηλό επίπεδο πλαστικών χειρουργών στη χώρα μας δηλώνει ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τα πρόσωπα των μεγαλύτερων σταρ του Χόλυγουντ, ο διεθνής θρύλος του Facelift, Daniel Baker, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη χώρα μας.

Ρεπορτάζ:  Πέπη Οικονομάκη

Ο "γλύπτης" των celebrities, είναι επίσημος καλεσμένος στο συνέδριο LIVE MAKEOVER AESTHETIC SURGERY SYMPOSIUM που πραγματοποιείται 1-3 Σεπτεμβρίου 2017, στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ και διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά, ο Πλαστικός Χειρουργός, Γιώργος Σκούρας, και ο Χειρουργός ΩΡΛ, Αθανάσιος Σκούρας, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής.

Κατά τη δεύτερη μέρα του Συνεδρίου, μάλιστα, ο Daniel Baker παρουσίασε την πρωτοποριακή τεχνική του στο lifting προσώπου και λαιμού, χειρουργώντας ζωντανά, μπροστά σε δεκάδες πλαστικούς απ' όλον τον κόσμο.

Νωρίτερα είχε κι ο ίδιος παρακολουθήσει ζωντανές επεμβάσεις λίφτινγκ και ρινοπλαστικής από τους Γιώργο και Θανάση Σκούρα.

"Υπάρχουν άριστοι πλαστικοί χειρουργοί στην Ελλάδα, και το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα αυτό των κορυφαίων του κόσμου", δήλωσε μιλώντας αποκλειστικά στο ΒriefingNews ο διάσημος γιατρός. "Στο Συνέδριο αυτό βλέπουμε τις διαφορετικές τεχνικές, μοιραζόμαστε ιδέες και εμπειρίες και αυτό συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της εργασίας που προσφέρουμε στους ασθενείς μας!"

Αν και κάποιος θα περίμενε από έναν τέτοιο πλαστικό να κάνει ό,τι του ζητήσει, ο Daniel Baker δηλώνει ότι η επιτυχία του μάλλον οφείλεται στο ότι απαιτεί από τους ασθενείς του να σεβαστούν την άποψή του για τις επεμβάσεις του!

"Όταν ένας ασθενής μπαίνει στο ιατρείο μου του εξηγώ πλήρως τα οφέλη, τους κινδύνους και τις πιθανές επιπλοκές, το χρόνο ανάρρωσης... Για να πραγματοποιήσω μια χειρουργική επέμβαση σε κάποιον, πρέπει να είμαι σίγουρος ότι τα οφέλη και τα αποτελέσματα αξίζουν τον κόπο. Όταν λέω ότι κάτι δεν πρέπει να γίνει στην πραγματικότητα πετάω την αμοιβή μου, ή ουσιαστικά, τον στέλνω σε κάποιον άλλον πλαστικό. Εγώ όμως είμαι εντάξει με τον εαυτό μου.

Μερικές φορές κάποιοι ασθενείς μου ζητούν να τους κάνω σαν κάποιον διάσημο... Αυτό και μόνο είναι δείγμα για μένα ότι δεν πρόκειται για καλό ασθενή... Θέλω ανθρώπους που τους αρέσει ο εαυτός τους, που θέλουν μόνο να τον βελτιώσουν ή να φαίνονται νεότεροι, πιο ξεκούραστοι, πιο φρέσκοι όχι ανθρώπους που θέλουν να γίνουν κάποιος άλλος...!"