Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

υδατανθρακες



Ασκείστε αργά το απόγευμα ή το βράδυ; – Δείτε τι να τρώτε πριν και μετά την προπόνησή σας

Εάν ανήκετε σε εκείνους που ασκούνται αργά το απόγευμα ή το βράδυ, είναι αρκετά δύσκολο να ξέρετε τι να φάτε πριν και μετά την προπόνησή σας, προκειμένου να διατηρήσετε τα επίπεδα ενέργειάς σας υψηλά.



Απώλεια βάρους: Αυτοί οι υδατάνθρακες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις

Οι διαιτολόγοι συνιστούν να τρώτε αυτούς τους 3 υγιεινούς υδατάνθρακες καθημερινά για να σταθεροποιήσετε το σάκχαρο στο αίμα και να αδυνατίσετε πιο γρήγορα.



Κετογονική δίαιτα: Ποιες τροφές επιτρέπονται και τι παρενέργειες μπορεί να υπάρξουν

Η κέτωση και η κετογονική δίαιτα (δηλαδή εκείνη που επιφέρει κέτωση στον οργανισμό) έχουν μελετηθεί εκτενώς και έχει αποδειχθεί ότι έχουν σημαντικά οφέλη για την απώλεια βάρους.



Τα εφτά σημάδια που δείχνουν ότι καταναλώνετε περισσότερη πρωτεΐνη από όση χρειάζεστε

Η πρωτεΐνη είναι σημαντική για την υγεία του οργανισμού μας, ωστόσο η υπερβολική κατανάλωσή της μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.



Ο εγκέφαλός μας είναι που ζητάει λίπη και υδατάνθρακες, δεν φταίμε εμείς!

Παρότι γνωρίζουμε τις βλαβερές συνέπειες των πρόχειρων φαγητών για την υγεία, δεν μπορούμε να σταματήσουμε το  μυαλό μας να “λαχταράει” τα τρόφιμα που είναι  πλούσια σε λιπαρά και περιέχουν ζάχαρη, όπως αναφέρει νέα μελέτη με τίτλο Supra-Additive Effects of Combining Fat and Carbohydrate on Food Reward,” η οποία δημοσιεύθηκε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Cell Metabolism.



Υδατάνθρακες-πρωτεΐνες-λιπαρά: Η ιδανική κατανομή για εύκολη απώλεια κιλών

Σταματήστε να μετράτε θερμίδες. Για να απαλλαγείτε εύκολα από τα περιττά κιλά χωρίς να ταλαιπωρήσετε τον οργανισμό σας πρέπει να μετράτε μακροθρεπτικά συστατικά (macronutrients ή macros).