Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

«Σημεία και Άνθρωποι»: Καλεσμένη η Υφυπουργός Μετανάστευσης, Σοφία Βούλτεψη

Την υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη φιλοξένησε στην εκπομπή “Σημεία και Άνθρωποι” η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη. Η εκπομπή προβλήθηκε στην Pemptousia.tv την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023.
www.pemptousia.tv

Η υπουργός μιλά για το πραγματικά δύσκολο αλλά αποδοτικό έργο του υπουργείου μετανάστευσης στο οποίο όπως τονίζει αλλάξανε πολλά από την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν οι προσφυγικές ροές να πνίγουν την χώρα μας. Με την δημοσιογραφική πείρα και την γυναικεία εργατικότητα και ματιά συντόνισε και συνεργάστηκε με δομές και φορείς. Μεταξύ άλλων, η κ. Βούλτεψη αναφέρθηκε και στα θέματα που αφορούν την εργασία.

 Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ, πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο

  https://www.pemptousia.tv/view/b/category/Programs/subCategory/shmeio_anaforas_g3E7h/id/to_metanasteutiko_me_tin_matia_tis_sofias_boultepsi_kUAn4/lang/el_GR

«Σημεία και άνθρωποι» σε κάθε γωνιά του κόσμου

Η εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι» είναι μια εκπομπή για τους τόπους και τους ανθρώπους που συνθέτουν την καθημερινότητα μας.

Την εκπομπή της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη και μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 14:10 και στις 22:10. Μετά την προβολή της, η εκπομπή θα βρίσκεται στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV, στην κατηγορία Εκπομπές.

Διεθνή θέματα, παγκόσμιες αλλαγές γεγονότα που γράφουν ιστορία θα αποτελούν το σημείο αναφοράς. Ένα ταξίδι στην παγκόσμιο χάρτη των γεγονότων με συνοδοιπόρους, προσωπικότητες από τον ερευνητικό, επιστημονικό, πολιτιστικό, πολιτικό, εκκλησιαστικό χώρο.

Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη.