Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

βημα

 

Μέρκελ: Ελπίζω την Πέμπτη να κάνουμε το τελευταίο βήμα με την Ελλάδα

Την ελπίδα ότι στην συνεδρίαση του Eurogroup την Πέμπτη θα γίνει και το τελευταίο βήμα με την Ελλάδα στο πρόγραμμα εξέφρασε η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, επισημαίνοντας ότι «τότε όλες οι χώρες του ευρώ θα βρίσκονται εκτός προγραμμάτων» και θα είναι η σωστή στιγμή για να ληφθούν τα μέτρα θωράκισης της Ευρωζώνης.



Λεβέντης σε Κοτζιά: Προσέξτε γιατί αύριο μπορεί να είστε κατηγορούμενος

Αυστήρη προειδοποίση προς την κυβέρνηση να μην υπογράψει την συμφωνία με την ΠΓΔΜ απήυθυνε πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λέβέντης. 

Απευθυνόμενος στον υπουργό Εξωτερικών είπε χαρακτηριστικά: 

Προσέξτε γιατί αύριο μπορεί να είστε κατηγορούμενος.



Wall Street Journal: Η Ελλάδα ένα βήμα πριν την έξοδο από τα Μνημόνια

«Μετά από πολλά χρόνια οικονομικής και πολιτικής αναταραχής, η Ελλάδα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την απελευθέρωσή της από το καθεστώς των μνημονίων», γράφει η Wall Street Journal και προσθέτει: «Απομένει ακόμη να εφαρμοστούν μεταρρυθμίσεις, όπως η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας και οι αποκρατικοποιήσεις».



Βαλαβάνη – Βασάλος: Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Για το επόμενο βήμα της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και την Φωλιά των Κούκου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η αθλητικογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην σκληρή προπόνηση που κάνει για τη συμμετοχή της στο Dancing with the Stars που θα απολαύσουμε αυτήν την Παρασκευή.



Ομιλία Μαρινάκη στους εργαζόμενους της Alter Ego

Στους εργαζόμενους του Βήματος, των Νέων, των περιοδικών, καθώς και των ψηφιακών μέσων του ομίλου Alter Ego, μίλησε την Πέμπτη ο πρόεδρος του, Ευάγγελος Μαρινάκης.