Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 -

βικτορ



Μετά από Κίεβο, Μόσχα και Πεκίνο ο Ορμπάν πηγαίνει στην Ουάσινγκτον για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν δήλωσε σήμερα ότι θα επισκεφθεί την Ουάσινγκτον και θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ αυτή την εβδομάδα, έχοντας ήδη επισκεφθεί το Κίεβο, τη Μόσχα και το Πεκίνο, όπως αναφέρεται στη σελίδα του στο Instagram και όπως επιβεβαίωσε η ουγγρική κυβέρνηση.



Βίκτωρ Ουγκό ο Γάλλος μυθιστοριογράφος ποιητής και δραματουργός στο doodle της Google

Στο doodle της google σήμερα η φιγούρα του Victor Hugo. Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης  τιμά τον Γάλλο μυθιστοριογράφος ποιητή και δραματουργό.

«Δε γνωρίζω πλέον το όνομά μου, ονομάζομαι Πατρίς»

O ποιο σημαντικός και προβεβλημένος εκπρόσωπος του κινήματος του γαλλικού ρομαντισμού.



Ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα μακριά από τον Βίκτορ Κλαβέρ

Ο μεταγραφικός πυρετός του Παναθηναϊκού δε δείχνει να καταλαγιάζει...

 

Οι ανακοινώσεις των Κρις Σίνγκλετον, Μάικ Τζέιμς και Γιάννη Μπουρούση ήταν μόνο η αρχή για τους «πράσινους», οι οποίοι επιθυμούν να δώσουν συνέχεια στις... εκκωφαντικές προσθήκες στο ρόστερ με την απόκτηση του Βίκτορ Κλαβέρ.



Ολυμπιακός: Ο Βίκτορ «έκοψε» τέσσερις παίκτες

Χωρίς τέσσερις από τους ποδοσφαιριστές που μετείχαν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, στο Λάγκεφελντ της Αυστρίας, θα αναχωρήσει αύριο για το Βέλγιο ο Ολυμπιακός, προκειμένου να συνεχίσει το «χτίσιμο» για τη σεζόν 2016-17.



Δημοψήφισμα για την ΕΕ ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Β.Ορμπάν - Ντόμινο μετά το Brexit

O Βίκτορ Όρμπαν ανακοίνωσε δημοψήφισμα με αντικείμενο τη μετανάστευση το οποίο μπορεί να οδηγήσει την χώρα εκτός ΕΕ καθώς η Ουγγαρία θέλει παραμονή αλλά με περισσότερες εθνικές εξουσίες.