Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ανατριχιαστικό βίντεο: Σκύλος αποχαιρετά για πάντα το αφεντικό του

Πολλοί είναι εκείνοι που λένε και πιστεύουν πώς ο σκύλος είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου. Η αλήθεια είναι πως κατά καιρούς, διάφορα περιστατικά και βίντεο επιβεβαιώνουν αυτήν την άποψη και σε αυτό το βίντεο, βλέπουμε για ακόμη μια φορά πως ισχύει...

Ο 33χρονος Ryan Jessen άφησε την τελευταία του πνοή από εγκεφαλική αιμορραγία σε νοσοκομείο της Αμερικής. Πίσω του άφησε φίλους και συγγενείς αλλά και τον επί 10 χρόνια σκύλο του.

Η οικογένειά του γνώριζε την μεγάλη του αγάπη για τον σκύλο του και έτσι ζήτησαν από το νοσοκομείο να φέρουν το τετράποδο σύντροφό του για να τον αποχαιρετήσει.

Η θλίψη του είναι μεγάλη και φαίνεται από τον τρόπο που κινείται στο χώρο. Τον μυρίζει, συνειδητοποιεί ότι έφυγε από τη ζωή, ανασαίνει γρήγορα και αρχίζει να δακρύζει.

Η αδερφή του Ryan, Michelle δηλώνει: «Ο αδερφός μου ήταν πολύ κοντά με τον σκύλο του. Έκαναν τα πάντα μαζί και τα τελευταία χρόνια ήταν το μόνο πράγμα που του έφτιαχνε το κέφι. Για αυτό, θέλαμε να τον φέρουμε στο νοσοκομείο και να αποχαιρετήσει με αυτόν τον τρόπο το αφεντικό του που πάνω από όλα ήταν ο φίλος του, ο άνθρωπός του».

Τα όργανα του 33χρονου έγιναν δωρεά σε άτομα που τα είχαν ανάγκη. Ο σκύλος ζει πλέον με την αδερφή του Ryan.