Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

βεμπερ



Επίθεση Βέμπερ σε Τσίπρα

Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τα μέτρα που ανακοίνωσε έκανε ο Μάνφρεντ Βέμπερ. Μιλάει λάθη στην οικονομική πολιτική.
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα μέτρα ελάφρυνσης που ανακοίνωσε εξαπέλυσε ο Μάντφρεντ Βέμπερ. Δεν δίστασε καταλογίσει λάθη στην οικονομική πολιτική του στον Ελληνα πρωθυπουργό τονίζοντας πως οι Ευρωπαίοι δεν πρέπει να πληρώσουν τις συνέπειες.



Βέμπερ καλεί Τσίπρα να "τα σπάσει" με ΑΝΕΛ

Να δώσει τέλος στον κυβερνητική συνεργασία με τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο επικεφαλής της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Μάνφρεντ Βέμπερ. 



Η συμφωνία Αθήνας-Σκοπίων συνεχίζει να προβληματίζει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα

Μετά το δημοσίευμα της 10ης Ιανουαρίου από το EURACTIV στο οποίο περιλαμβάνονταν δηλώσεις του Μάνφρεντ Βέμπερ ότι στην ελληνική κυβέρνηση ανήκει η ευθύνη να διασφαλίσει την κοινοβουλευτική υποστήριξη της συμφωνίας των Πρεσπών, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα αμφισβήτησε την ακρίβεια όσων ειπώθηκαν, αλλά και το ίδιο το γεγονός ότι ειπώθηκαν.



Μάνφρεντ Βέμπερ: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να φέρει επενδύσεις, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη προς την κυβέρνησή του

Η παρουσία του Μάνφρεντ Βέμπερ στην Αθήνα υπογραμμίζει την ιδιαίτερη σχέση με τον πρόεδρο της Ν.Δ., γράφει η DW και προσθέτει: άλλωστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ένας από τους πρώτους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) που είχαν εκφράσει τη στήριξή τους προς τον Γερμανό πολιτικό στην προσπάθειά του να διεκδικήσει την προεδρία της Κομισιόν.

 



Βέμπερ: Σαμαράς, Ραχόι και Αναστασιάδης έσωσαν το ευρώ

Το εγκώμιο του Αντώνη Σαμαρά, του Μαριάνο Ραχόι και του Νίκου Αναστασιάδη έπλεξε ο επικεφαλής της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Μάνφρεντ Βέμπερ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την κατάσταση της Ένωσης του 2018. 



Βέμπερ: Τέλος οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία αν εκλεγώ πρόεδρος της Κομισιόν

Την υπόσχεση πως εάν εκλεγεί πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα υποστηρίξει το τέλος των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία, έδωσε σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα Der Standard, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Μάνφρεντ Βέμπερ, ο οποίος στις αρχές της εβδομάδας ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για το αξί