Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Βασίλης Στεφανάκος



Η Νένα Χρονοπούλου μιλά για τον φίλο της Βασίλη Στεφανάκο

Μακρόχρονη φιλία με τον Βασίλη Στεφανάκο διατηρούσε η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου, η οποία έχει χάσει τον σύζυγό της με τον ίδιο τρόπο. Εκτελεστές με μοτοσικλέτα, πλησίασαν και τον σκότωσαν, πυροβολώντας εξ επαφής.



Βασίλης Στεφανάκος: Το συγκινητικό «αντίο» των κρατουμένων του Κορυδαλλού

Το τελευταίο "αντίο" είπαν με τον δικό τους τρόπο οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού στον Βασίλη Στεφανάκο. Οι κρατούμενοι μαζεύτηκαν σε χώρο των φυλακών, και ένας δύο από αυτούς τους μίλησε για τον δολοφονημένο πρώην βαρυποινίτη.

Οι κρατούμενοι έδωσαν τον δικό τους αποχαιρετισμό την μέρα που κηδεύτηκε ο Βασίλης Στεφανάκος, το Σάββατο (20.01.2018).

 



Δολοφονία Στεφανάκου: Θα έχει αντίποινα

Δύο και πλέον εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από την στιγμή που ο Βασίλης Στεφανάκος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο αυτοκίνητό του. Και μόλις δύο εικοσιτετράωρα χρειάστηκαν για να ακουστί η πρώτη… φωνή που μιλά για «απάντηση»!



Εικόνες μέσα στο αυτοκίνητο που δολοφονήθηκε ο Βασίλης Στεφανάκος: Βίντεο ντοκουμέντο

Εικόνες μέσα από το αυτοκίνητο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Βασίλης Στεφανάκος, παρουσίασε η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ενώ ανέφερε πληροφορίες για εύρεση αποτυπώματος στην πόρτα του οδηγού.



Στενός συνεργάτης του Στεφανάκου αποκαλύπτει...

Για οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου κάνει λόγο ο συνέταιρός του σε μία από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνταν.



Φωτογραφίες ντοκουμέντο: O Βασίλης Στεφανάκος "γαζωμένος" στο αυτοκίνητό του

Φωτογραφίες ντοκουμέντο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τα πρώτα λεπτά της μαφιόζικης εκτέλεσης του Βασίλη Στεφανάκου, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Χαϊδάρι.

Ο Στεφανάκος εικονίζεται να κείτεται στο έδαφος, αφότου οι εκτελεστές του τον «γάζωσαν» κυριολεκτικά με 22 σφαίρες.