Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

Τζόρτζ



Η τρυφερή εξομολόγηση της Αμάλ για τον Τζορτζ

Δημόσια για πρώτη φορά άνοιξε την καρδιά της η Αμάλ Κλούνεϊ για τον σούπερ σταρ και σύζυγό της Τζορτζ χαρακτηρίζοντάς τον «τζέντλεμαν», «εξαιρετικό σύζυγο και πατέρα» και «έρωτα της ζωής της».

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων μίλησε στη διάρκεια τελετής βράβευσης του συζύγου της Τζορτζ Κλούνεϊ στο Χόλιγουντ.



Ποιος ήθελε να δηλητηριάσει τον πρίγκιπα Τζορτζ

Για ενδεχόμενη απόπειρα δολοφονίας του 4χρονου πρίγκιπα Τζορτζ συνελήφθη ένας άνδρας στην Βρετανία. Συγκεκριμένα κατηγορείται πως παρακινούσε άλλους "ομοϊδεάτες" του να δηλητηριάσουν παγωτά και να τα μοιράσουν στο σχολείο που πηγαίνει.



George και η Amal Clooney: Έλιωσαν όταν άκουσαν τις πρώτες λέξεις από τα δίδυμα

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας βιώνουν τους τελευταίους μήνες ο George και η Amal Clooney καθώς ο ερχομός των παιδιών τους, τους άλλαξε όλη τους τη ζωη!

Τα δίδυμα είναι σχεδόν ενός έτους και δυστυχώς δεν έχουμε δει ακόμη ούτε μια φωτογραφία τους.



Το μεγάλο μυστικό του Τζορτζ Μάικλ που λίγοι γνώριζαν

Ο Τζορτζ Μάικλ δώρισε κρυφά εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για να σώσει από χρεοκοπία ανθρωπιστική οργάνωση που προσφέρει υπηρεσίες σε πάσχοντες από τον ιό HIV στη μνήμη της πρώτης του αγάπης.

Το μέγεθος της καλοσύνης του αείμνηστου τραγουδιστή έγινε γνωστό μόνο μετά τον θάνατό του την Ημέρα των Χριστουγέννων του 2016.



Επιστρέφει στην μικρή οθόνη ο Τζορτζ Κλούνεϊ

O Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ θα κάνει την παραγωγή, τη συν-σκηνοθεσία και θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά "Catch-22", μια μεταφορά του αντιπολεμικού μυθιστορήματος του Τζόζεφ Χέλερ, υπογράφοντας την επιστροφή του σχεδόν 20 χρόνια αφού εγκατέλειψε την τηλεοπτική σειρά "Στην Εντατική".



Η Μέγκαν Μαρκλ στο Μπάκιγχαμ, με Κέιτ, πρίγκιπα Τζορτζ και Σαρλότ

Η Μέγκαν Μαρκλ μπήκε στη βασιλική οικογένεια, αφού σήμερα, συμμετείχε στο ετήσιο γεύμα της βασίλισσας Ελισάβετ στη βασιλική οικογένεια για τα Χριστούγεννα, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η αρραβωνιαστικιά του Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ θα συναντήσει ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια και θα γνωριστεί με όλους.