Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024 -

τζον



Ο Έλτον Τζον προσβλήθηκε από «δυνητικά θανατηφόρο» βακτήριο

Αγωνία για τον Έλτον Τζον, ο οποίος προσβλήθηκε από ένα «δυνητικά θανατηφόρο» βακτήριο, κατά την περιοδεία του στη Νότια Αμερική, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί για δύο ημέρες σε μονάδα εντατικής φροντίδας, με τη στήριξη ειδικών μηχανημάτων.



Ο θρυλικός Ράμπο είναι ζωντανός και βρίσκεται στις ΗΠΑ

H ζωή μιμείται τον κινηματογράφο ή ο κινηματογράφος την ζωή; Ρητορικό το ερώτημα καθώς δεν είναι λίγες οι φορές όπου φανταστικοί κινηματογραφικοί ήρωες, ενδεχομένως και χωρίς να το γνωρίζουν οι σκηνοθέτες είναι «πραγματικοί».



Τζον Λένον - Γιόκο Ονο: Στη μεγάλη οθόνη η απίστευτη ζωή τους

«Imagine» έναν από τους πιο καταξιωμένους σεναριογράφους, έναν από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς και τη «μούσα» που ενέπνευσε διάσημα τραγούδια να ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία της βιογραφικής ταινίας μιας από τις πιο εμβληματικές μορφές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.



David Sheff: Οι Beattles επηρέασαν τους επόμενους όσο κανείς άλλος

Η τελευταία συνέντευξη του Τζον Λένον δόθηκε στον David Sheffκαι στο περιοδικό «Playboy» λίγο προτού ο Λένον δολοφονηθεί από έναν θαυμαστή του, στις 8 Δεκεμβρίου του 1980, στη Νέα Υόρκη.



Η δολοφονία του Τζον Λένον που πάγωσε τον κόσμο: 8 Δεκεμβρίου 1980 (Φωτό+Βίντεο)

Στις 8 Δεκεμβρίου 1980, ο Τζον Λένον επιστρέφει στο σπίτι του, στη Νέα Υόρκη από το στούντιο όπου ηχογραφούσε τα Walking on Thin Ice και It Happened, που προορίζονταν για τον επόμενο δίσκο του.

Δολοφόνος του ο Μαρκ Τσάπμαν, ο οποίος κατάφερε να γίνει αυτό που ονειρευόταν σε όλη του τη ζωή: διάσημος.



To περίφημο «Σκαθάρι» Τζον Λένον: Ο διάσημος μουσικός και το παγκόσμιο σύμβολο της ειρήνης!

Η πλέον θρυλική μορφή των Beatles ήταν ταυτοχρόνως ο πιο προσηλωμένος μουσικός της μπάντας, η κοινωνική της συνείδηση και το στιχουργικό της δαιμόνιο φυσικά.