Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Τζαμια



Δείτε για ποιο λόγο θαμπώνουν τα τζάμια τον χειμώνα

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπου η εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλή, αρκετά συχνά παρατηρείται θάμπωμα στα τζάμια, λόγω της υγρασίας που «κάθεται» πάνω τους.

Αυτή η υγρασία μπορεί να προέρχεται από:



8 tips για πεντακάθαρα τζάμια που δεν θα σας προδώσουν!

Τα θολά τζάμια θα γίνουν παρελθόν αν δώσεις προσοχή στα καθαριστικά που θα χρησιμοποιήσεις και στις κινήσεις σου. Δεν χρειάζεται να τρίβεις με τις ώρες και να δοκιμάζεις ό,τι καθαριστικό βρίσκεις στην αγορά. Υπάρχουν πιο απλές λύσεις που θα σε απαλλάξουν από περιττά έξοδα και θα κάνουν την διαδικασία πιο γρήγορη!



Το κόλπο για να μη θολώνουν τα τζάμια του αυτοκινήτου

Οσες και όσοι από εσάς έχετε αυτοκίνητο και κινείστε στην πόλη με αυτό, θα έχετε συνηθίσει στο γεγονός, ότι τα τζάμια θολώνουν, με αποτέλεσμα η οδήγηση να γίνεται δύσκολη, κουραστική και φυσικά επικίνδυνη για τη σωματική σας ακεραιότητα.



Τα πλαϊνά τζάμια των αυτοκινήτων δεν μας προστατεύουν από τον ήλιο

Αντίθετα με τα παρμπρίζ, τα πλαϊνά τζάμια των αυτοκινήτων δεν προστατεύουν εξίσου καλά από την υπεριώδη Α ακτινοβολία (UVA) του ήλιου, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο JAMA Ophthalmology. 



Τα πρώτα Τζαμιά σε Θήβα και Αθήνα πήραν άδεια λειτουργίας

Η  κυβέρνηση με διπλή της απόφαση νομιμοποιεί τα παράνομα τζαμιά, προκειμένου αυτά να σταματήσουν να λειτουργούν κρυφά, ενώ παράλληλα δημιουργεί νεκροταφείο για τους μουσουλμάνους στο Σχιστό.



Καθαρίστε τα Τζάμια σας Μέσα-Έξω με 1 Μόνο Κίνηση!

Τα περισσότερα σπίτια έχουν έστω ένα παράθυρο το οποίο είναι δύσκολο έως αδύνατον να καθαριστεί από την έξω μεριά. Αυτό συμβαίνει συνήθως με παράθυρα που βλέπουν σε φωταγωγό και είναι συρώμενα ή και με συρώμενα γενικά παράθυρα που όσο και να θέλετε σας είναι πολύ δύσκολο να καθαρίσετε. Δείτε τη συσκευή που δίνει λύση στο πρόβλημά σας.