Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

TUI



TUI: Ποιοι τουρίστες επιλέγουν Ελλάδα

Στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών του διεθνούς οργανωτή ταξιδίων TUI βρίσκεται η Ελλάδα. Μάλιστα η Κρήτη για την φετινή περίοδο αποτελεί παγκοσμίως την κορυφαία επιλογή των επισκεπτών της TUI από όλες τις χώρες προέλευσης, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του διεθνούς τουρ oπερέϊτορ.



Στο +16% οι κρατήσεις της TUI για Ελλάδα στη Γερμανία, επιστρέφει η Τουρκία

Η Τουρκία επιστρέφει φέτος δυναμικά στη γερμανική αγορά, μετά από δυο χρόνια διψήφιων μειώσεων. Ήδη η TUI Γερμανίας ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι οι κρατήσεις για καλοκαιρινές διακοπές στην Τουρκία αυξήθηκαν κατά 70% μέχρι σήμερα, σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, γι αυτό και αυξάνει κατά 100.000 θέσεις τις πτήσεις του προς Αττάλεια.



TUI: Οι τουρίστες επιλέγουν Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι

Αυξημένη ζήτηση για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα, τα Κανάρια Νησιά και μακρινούς προορισμούς κατέγραψε ο μεγάλος τουριστικός οργανισμός Tui, ενώ σημείωσε μία περαιτέρω στροφή από την Τουρκία, η οποία είχε ήδη συρρικνωθεί πέρυσι ως τουριστικός προορισμός, μεταδίδει η εφημερίδα Financial Times.



Ο κολοσσός του τουρισμού TUI απαιτεί ασφαλή μπαλκόνια στα ξενοδοχεία

Θα αποκλείονται οι κρατήσεις οικογενειών με μικρά παιδιά σε ορισμένα ξενοδοχεία της TUI, τα οποία σύμφωνα με τον οργανισμό διαθέτουν μπαλκόνια που κρίνονται ως επικίνδυνα, για λόγους ασφαλείας.



TUI: «Εκπληκτικά ισχυρές» φέτος οι πωλήσεις για Ελλάδα

«Eκπληκτικά ισχυρές» πωλήσεις για Ελλάδα τη φετινή σεζόν καταγράφει η TUI, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του μεγάλου τουρ οπερέιτορ, Fritz Joussen, μιλώντας σε τηλεφωνική συνδιάσκεψη μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του οργανισμού.



Εντυπωσιακή αύξηση των Γερμανών τουριστών

«Πολλοί Γερμανοί που δεν έκαναν διακοπές πέρυσι, κλείνουν φέτος τα πακέτα τους πιο νωρίς», oπως εξηγεί ο Ζεμπάστιαν Έντελ της Tui, ενός από τους μεγαλύτερους τουριστικούς ομίλους της Γερμανίας και τον μεγαλύτερο όσον αφορά ταξίδια προς την Ελλάδα.