Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

τρύπα



Ένα χρόνο περιμένουν οι κάτοικοι να κλείσει η «τρύπα» σε δρόμο των Αμπελοκήπων!

Πώς μπορεί μια μπόρα να κάνει δύσκολη τη ζωή κατοίκων και επαγγελματιών σ’ ένα δρόμο μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας, έναν ολόκληρο χρόνο μετά;
Μπορεί, αν ο δρόμος αυτός ανήκει στον Δήμο Αθηναίων και 365 μέρες τώρα αφήνει μια τεράστια τρύπα στην οδό Μεσσηνίας στους Αμπελόκηπους, λίγα μέτρα από τη Μεσογείων!

 



Σε πέντε μέρες επίσημες ανακοινώσεις για τη μαύρη τρύπα του γαλαξία μας

Θα έχουμε σε πέντε μέρες επίσημες ανακοινώσεις για "αποδείξεις" σε ό, τι αφορά την κεντρική μαύρη τρύπα του γαλαξία μας; Αναταραχή στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα από την προαναγγελία μας ανακοίνωσης με ταυτόχρονη συνέντευξη Τύπου σε έξι χώρες του κόσμου.



Κοζάνη: «Τρύπα» 540.000 ευρώ στα ταμεία του Δήμου

Αρχίζει άμεσα διαχειριστικός έλεγχος στα οικονομικά του δήμου Κοζάνης για την περίοδο 2013-14, εξαιτίας ταμειακού ελλείμματος 540.000 ευρώ, που εντόπισαν το 2015 οι ορκωτοί λογιστές μετά έλεγχο που πραγματοποίησαν στα ταμείο του δήμου.



Κλείνει η τρύπα του Όζοντος

Σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ, το στρώμα του όζοντος που προστατεύει τη ζωή από την καρκινογόνο ηλιακή ακτινοβολία ανακάμπτει με ρυθμό ένα έως τρία τοις εκατό τη δεκαετία, αντιστρέφοντας πολλά χρόνια επικίνδυνης μείωσης του στρώματος αυτού εξαιτίας της απελευθέρωσης επικίνδυνων χημικών. 



Απίστευτο: Πνίγηκε μέσα στην τρύπα που είχε σκάψει στην άμμο

Ένας νεαρός άνδρας ηλικίας 21 ετών πνίγηκε χθες το απόγευμα σε μια παραλία στις ακτές του Ατλαντικού στη Γαλλία, αφού έσκαψε μια τρύπα στην άμμο, όπου εγκλωβίστηκε από την παλίρροια, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο δικαστικές πηγές.



21χρονος πνίγηκε σε τρύπα που είχε σκάψει στην άμμο

Χθες το απόγευμα, σε μια παραλία στις ακτές του Ατλαντικού στη Γαλλία, ένας νεαρός άνδρας 21 ετών πνίγηκε αφού έσκαψε μια τρύπα στην άμμο.  Βρήκε το θάνατο όταν εγκλωβίστηκε από την παλίρροια, σύμφωνα με Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο δικαστικές πηγές.