Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

τρεις



Άνδρας σε αμόκ τα έκανε γυαλιά-καρφιά καταστήματα και τραυμάτισε τρεις ανθρώπους

Τέλος πήρε η παραβατική δράση ενός 42χρονου στο Κάτω Στρέφι που το τελευταίο διάστημα έχοντας αποφυλακιστεί προκαλούσε διαρκώς προβλήματα στην περιοχή, κάνοντας μαρτύριο τη ζωή των κατοίκων. Χθες το απόγευμα σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε και τραυμάτισε τουλάχιστον τρεις άντρες, ενώ προκάλεσε ζημιές σε δύο καταστήματα και πέντε αυτοκίνητα στο Πελόπιο και το Κάτω Στρέφι.



Τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πυρά

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι άνοιξε πυρ εναντίον ενός παρατηρητηρίου και ανακοίνωσε πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε αντίποινα για μια βόμβα που είχε τοποθετηθεί στη διάρκεια της νύχτας δίπλα στον συνοριακό φράκτη. Η βόμβα εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς του στρατού χωρίς να προκληθούν θύματα, ανέφεραν μέσω του Twitter οι ένοπλες δυνάμεις.



Πεντηκοστή: Τι ζητάμε με τις τρεις ευχές της γονυκλισίας;

Η γονατιστή. Έτσι είναι γνωστή στον πολύ λαό η μεγάλη και επίσημη της Εκκλησίας μας ημέρα η Πεντηκοστή. Και τούτο,γιατί στον Εσπερινό της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος που ψάλλεται αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία της Κυριακής, μας καλεί όλους ο ιερεύς από το Ιερό Βήμα να προσευχηθούμε στην Αγία Τριάδα, κλίναντες γόνατα.



Τρεις νεκροί από σφοδρές καταιγίδες στις ΗΠΑ

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση στις βορειοανατολικές ΗΠΑ  μετά τις σφοδρές καταιγίδες που έπληξαν την περιοχή, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.



Χάγη: Τρεις τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι

Πανικός επικράτησε για μερική ώρα στην Χάγη το απόγευμα του Σαββάτου (05.05.2018), όταν άνδρας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τρία άτομα.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, η επίθεση δεν φαίνεται να συνδέεται με τρομοκρατική ενέργεια, καθώς ο δράστης βρισκόταν σε σύγχυση.



Διπλό φονικό: «Μαραθώνια» ανάκριση για τους τρεις υπόπτους – Όλες οι εξελίξεις

Από… μαραθώνια ανάκριση περνούν εκ νέου το βράδυ του Σαββάτου (28.4.2018) οι τρεις ύποπτοι για τη δολοφονία του καθηγητή Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου, που διαπράχθηκε στις 19 Απριλίου.