Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

τραγουδίστρια



Η Σελίν Ντιόν κάνει φυσικοθεραπείες κάθε μέρα και ονειρεύεται να επιστρέψει στη σκηνή

διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν (Celine Dion) διαγνώστηκε με σύνδρομο Stiff Person πριν από ένα χρόνο. Πρόκειται για μια σπάνια νευρολογική πάθηση που χαρακτηρίζεται από προοδευτική ακαμψία και δυσκαμψία και προκαλεί επώδυνους μυϊκούς σπασμούς. Η ίδια, όμως, φαίνεται πως είναι μια μαχήτρια της ζωής και σύμφωνα με πηγές, είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στη σκηνή.



Ελληνίδα τραγουδίστρια κατέρρευσε μέσα στο αεροπλάνο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τους συνεργάτες,το προσωπικό αλλά και όλους τους επιβάτες της πτήσης, «λαχτάρισε» πριν λίγες μέρες η τραγουδίστρια του γνωστού συγκροτήματος Kings Emmanouela!

Η όμορφη τραγουδίστρια λιποθύμησε μέσα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της πτήσης και μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο στο Ελευθέριος Βενιζέλος, την περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.



Ρίτα Αμπατζή 1914 – 1969

Κορυφαία τραγουδίστρια του δημοτικού, λαϊκού και ρεμπέτικου τραγουδιού, το αντίπαλο δέος της Ρόζας Εσκενάζυ. Γεννήθηκε το 1914 στη Σμύρνη και ήταν αδελφή της Σοφίας Καρύβαλη, η οποία για να κάνει καριέρα άλλαξε επώνυμο.

 



Πέθανε η ηθοποιός Ντόρις Ντέι

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 97 ετών άφησε σήμερα η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια Ντόρις Ντέι, η οποία μεσουράνησε τις δεκαετίες του 1950 και του 1960. Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε το ίδρυμα που είχε ιδρύσει για τα ζώα, το Doris Day Animal Foundation.



Eurovision: Η Κατερίνα Ντούσκα παρουσιάζει το «Better Love»

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 64o διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision είναι έτοιμο. Η ηχογράφησή του ολοκληρώθηκε και θα παρουσιαστεί επίσημα την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο της μεγάλης εκδήλωσης για την παρουσίαση του νέου προγράμματος της ΕΡΤ ΑΕ.



Σαν σήμερα γεννήθηκε η Γαλλίδα τραγουδίστρια Εντίθ Πιαφ

Η Εντίθ Πιάφ ήταν γαλλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός. Η ερμηνεία της στο σανσόν (γαλλική μπαλάντα), που αντικατόπτριζε τις τραγωδίες της προσωπικής της ζωής, της χάρισε παγκόσμια φήμη. Μεγάλες της επιτυχίες, τα χιλιοτραγουδισμένα «La vie en rose» και «Non, je ne regrette rien».