Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

Τορίνο



Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία στο Τορίνο

Διαδηλωτές συγκρούσθηκαν με αστυνομικές δυνάμεις σε κεντρικές οδούς της πόλης του Τορίνο, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η σύνοδος G7 της επιστήμης, της απασχόλησης και ανάπτυξης, με εκπροσώπους από τις επτά πιο προηγμένες χώρες της Δύσης.



Στο Τορίνο ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με τη Γιουβέντους

Ένα νέο ξεκίνημα αναζητά απόψε (21.45) ο Ολυμπιακός στο Τορίνο με αντίπαλο τη Γιουβέντους σε αναμέτρηση για τη 2η Αγωνιστική του Champions League.

Φυσικά και το όνομα του αποψινού αντιπάλου προκαλεί δέος, φυσικά και ξυπνά άσχημες αναμνήσεις, όμως οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν.



Με αυτούς πάει στο Τορίνο ο Ολυμπιακός. Εκτός ο Καπίνο

Την πρώτη του αποστολή -στην τέταρτη του θητεία στον πάγκο του Ολυμπιακού- ανακοίνωσε ο Τάκης Λεμονής.

Ο 57χρονος τεχνικός, ο οποίος διαδέχθηκε τον Μπέσνικ Χάσι στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, επέλεξε να πάρει 21 παίκτες μαζί του για την εκτός έδρας αναμέτρηση (27/09, 21:45) με τη Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.



Με έμπνευση τον Τραμπ και λίγο από Χόλυγουντ οι ληστείες στο Τορίνο

Η ιταλική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε δύο αδέρφια που φέρονται να λήστεψαν δεκάδες μηχανήματα αυτόματων αναλήψεων φορώντας μάσκες αμφίεσης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.



Έστειλαν φακέλους με εκρηκτικά στο δικαστήριο του Τορίνο

Δυο φάκελοι οι οποίοι περιείχαν εκρηκτικό εντοπίσθηκαν και εξουδετερώθηκαν, σήμερα το μεσημέρι, στο δικαστήριο του Τορίνο. Οι φάκελοι απευθύνονταν στους δυο Ιταλούς δικαστικούς, Αντόνιο Ρινάουντο και Ρομπέρτο Σπαράνια, οι οποίοι ασχολούνται με έρευνες και υποθέσεις που αφορούν τον αναρχικό χώρο. Οι φάκελοι περιείχαν μπαταρίες, ηλεκτρικά καλώδια και εκρηκτικό.



Αυτός είναι ο νεαρός που προκάλεσε τον πανικό στο Τορίνο (Βίντεο)

Τα βίντεο των καμερών ασφαλείας τσάκωσε τον νεαρό, που ευθύνεται για το χάος, που επικράτησε το περασμένο Σάββατο στο Τορίνο, όπου ποδοπατήθηκαν 1.527 άνθρωποι.