Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

times



Bρετανικοί Times: Χωματερές για εγκαταλελειμμένους πρόσφυγες τα ελληνικά νησιά

Οι πρόσφυγες είναι εγκαταλελειμμένοι σε βρώμικους ελληνικούς καταυλισμούς, γράφουν οι Τάιμς του Λονδίνου σκιαγραφώντας με μελανά χρώματα τις συνθήκες διαβίωσής τους σε ελληνικά νησιά.

«Τα ελληνικά νησιά έχουν μετατραπεί σε χωματερές για τους πρόσφυγες, αφού η Ευρωπαϊκή Ένωση σταμάτησε να προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα», όπως αναφέρει οργάνωση διεθνούς ανθρωπιστικής βοήθειας.



Times: Σταματήστε τους δημοσιογράφους, σταματήστε τον Τύπο

Αυξάνονται οι επιθέσεις κατά δημοσιογράφων που εργάζονται σε υποτιθέμενες φιλελεύθερες δημοκρατίες, όπως επισημαίνουν οι «Τάιμς» του Λονδίνου.



Πρωτοσέλιδο στους Times τα δίδυμα αγνοούμενα κορίτσια από τη φωτιά στο Μάτι

Το πρωτοσέλιδο της βρετανικής εφημερίδας Times κυκλοφορεί με κεντρικό θέμα  τα δύο 9χρονα κορίτσια.

Όπως σημειώνεται, οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική, στο Μάτι, το οποίο επλήγη από την πυρκαγιά και περισυλέγησαν από ψαράδες της περιοχής, όμως έκτοτε αγνοούνται.



Times για τα γλυπτά του Παρθενώνα: Πολλές χώρες συμπάσχουν με την Ελλάδα

«Πολλές χώρες συμπάσχουν με το ελληνικό αίτημα για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα» γράφουν οι Times σε άρθρο τους που δημοσιεύεται σήμερα.



Τimes για προσφυγικό: Γκέτο στην Ελλάδα – Σύγχρονο Αλκατράζ η Λέσβος

Έκκληση στην Ευρωπαϊκή Ενωση αλλά και στη βρετανική κυβέρνηση να βοηθήσουν την Ελλάδα να αντιμετωπίσει την προσφυγική κρίση, απευθύνουν οι «Times» του Λονδίνου, σε κύριο άρθρο τους, τονίζοντας την ανάγκη η διεθνής κοινότητα να διαδραματίσει έναν ενεργότερο ρόλο, προκειμένου να συμβάλει εποικοδομητικά στην αποτελεσματική και επαρκή αντιμετώπιση του προβλήματος.



Την Ιθάκη προτείνουν οι Times του Λονδίνου για περιπατητικό τουρισμό

Την Ιθάκη, την πατρίδα του Οδυσσέα, προτείνουν στους αναγνώστες τους οι Times του Λονδίνου, ως ιδανικό προορισμό για περπάτημα στην φύση.