Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

τηλεφωνηματα



Τα οργισμένα τηλεφωνήματα Τσίπρα σε Χριστοδουλοπούλου και Βούτση

Δυο οργισμένα τηλεφωνήματα έκανε ο χθες ο πρωθυπουργός την ώρα που μαινόταν ο θόρυβος γύρω από τις μετατάξεις υπαλλήλων της Βουλής. Το ένα έγινε προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και το άλλο προς την Τασία Χριστοδουλοπούλου.



Τα τηλεφωνήματα Πενς σε Τσίπρα και Ζάεφ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα έχει ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς στις 10:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας, σύμφωνα με το γραφείο της αντιπροεδρίας στον Λευκό Οίκο.

Στη συνέχεια, ο κ. Πενς θα μιλήσει τηλεφωνικά και με τον πρωθυπουργό της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ στις 10:30 το βράδυ.



Aναστάστωση στη Ρωσία από τηλεφωνήματα για τοποθετήσεις εκρηκτικών μηχανισμών

Αναστάτωση επικρατεί στη Ρωσία εδώ και δύο εικοσιτετράωρα μετά από τηλεφωνήματα για τοποθετηση εκρηκτικών μηχανισμών σε πολυσύχναστα μέρη. Σχολεία, σιδηροδρομικοι σταθμοι, κινηματογραφικές αίθουσες και άλλα κτήρια εκκενώνονται και επικρατεί καθεστώς πανικού.

  



Μόσχα: Φάρσα τα τηλεφωνήματα για βόμβα στο μετρό

Τα απειλητικά τηλεφωνήματα για βόμβες σε σιδηροδρομικούς σταθμούς της Μόσχας, αποδείχτηκαν τελικά ως μια κακόγουστη φάρσα αφού οι αστυνομικοί που ερεύνησαν εξονυχιστικά τους χώρους αυτούς δεν βρήκαν κανένα ύποπτο αντικείμενο.



ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκκενώνεται το μετρό της Μόσχας - Τηλεφωνήματα για εκρηκτικούς μηχανισμούς σε τρεις σταθμούς

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν απειλητικά τηλεφωνήματα που κάνουν λόγο για εκρηκτικά σε τρεις σταθμούς, τους Καζάνσκι, Λενινγκράντσκι και Γιαροσλάβσκι.

 

Έβγαλαν έξω από το μετρό της Μόσχας 3000 ανθρώπους λόγω απειλής βόμβας



Ελληνική Αστυνομία: Πώς μπορώ να αποφύγω ενοχλητικά τηλεφωνήματα;

Η Ελληνική αστυνομία με ανακοίνωσή της μας δίνει οδηγίες σχετικά με ενοχλητικά τηλεφωνήματα που δεχόμαστε και πως θα πρέπει να ενεργήσουμε ώστε να προστατευτούμε εμείς και η οικογένειά μας

Πώς μπορώ να αποφύγω ενοχλητικά τηλεφωνήματα;