Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2025 -

θερμίδες



Με αυτές τις ασκήσεις θα κάψετε περισσότερες θερμίδες

Όλοι μας γνωρίζουμε πώς η σωστή διατροφή δεν αρκεί όταν θέλουμε να χάσουμε βάρος και πώς χρειάζεται και γυμναστική για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Ωστόσο, με ποιες ασκήσεις καίμε τις περισσότερες θερμίδες;



Τιραμισού βρώμης για απόλαυση χωρίς ενοχές

Για απόλαυση χωρίς ενοχές!

Υλικά

1 φλ. γιαούρτι

60 γρ, τυρί κρέμα

1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου

1 κ.σ. κακάο σε σκόνη

Για τη βάση

1 και 1/2 φλ. γάλα

2 μεγάλα αυγά, ελαφρώς χτυπημένα

1/4 φλ. σιρόπι σφενδάμου

1 κ.σ. βούτυρο ξηρών καρπών

2 κ.σ. σκόνη εσπρέσο



Αυτά τα φρούτα είναι ιδανικά για δίαιτα

Υπάρχουν κάποια φρούτα τα οποία είναι ιδανικά για όσους κάνουν δίαιτα καθώς έχουν χαμηλότερες θερμίδες σε σχέση με άλλα.

Οι ειδικοί τονίζουν τη σημασία που έχει η κατανάλωση φρούτων στο πλαίσιο μιας υγιεινής διατροφής, αλλά και σε διατροφές που έχουν στόχο την απώλεια ή διατήρηση βάρους.



Αυτές οι τροφές βοηθούν στην γρήγορη απώλεια βάρους

Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες τροφές οι οποίες βοηθούν στην απώλεια βάρους καθώς προκαλούν κορεσμό με αποτέλεσμα να σας κάνουν να νιώθετε για περισσότερη ώρα χορτάτοι.

Σε γενικές γραμμές, τρώγοντας κανείς λιγότερο και κάνοντας περισσότερη άσκηση, μπορεί να φτάσει πιο κοντά στο επιθυμητό βάρος.



Δείτε ποια είναι τα εννέα πιο υγιεινά τυριά – Ποιο βρίσκεται στην κορυφή

Τα τυριά αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της διατροφής μας, ωστόσο λόγω των υψηλών θερμίδων και λιπαρών, αρκετοί είναι εκείνοι που τα περιορίζουν.

Υπάρχουν εκατοντάδες τυριά που φτιάχνονται από αγελαδινό, κατσικίσιο ή πρόβειο γάλα. Μαλακά ή σκληρά τυριά, μια τεράστια ποικιλία για κάθε γεύση, υφή και εντέλει προτίμηση.



Λευκή και καστανή ζάχαρη: Ποια είναι ποιο υγιεινή – Διατροφική αξία και θερμίδες

Έχετε αναρωτηθεί γιατί η λευκή ζάχαρη και η καστανή ζάχαρη έχουν διαφορετικό χρώμα;

Σύμφωνα με την Sugar Association, οι παραγωγοί φτιάχνουν ζάχαρη παίρνοντας τον χυμό από το ζαχαροκάλαμο ή το ζαχαρότευτλο. Η διαδικασία περιλαμβάνει τον καθαρισμό, την κρυστάλλωση και το στέγνωμα της ζάχαρης.