Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

Τέξας



Τέξας: Έπεσε με μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο και σώθηκε από θαύμα – Σοκαριστικό βίντεο

Ένας YouTuber επέζησε από θαύμα μετά τη συντριβή με ένα μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο, όταν αυτό αναποδογύρισε και έπεσε στην έρημο με ταχύτητα 48 μίλια/ώρα.

Ο Anthony Vella, 33 ετών, δοκίμαζε ένα BGD Luna 3 στο Enchanted Rock State Park βορειοδυτικά του Austin, όταν ξαφνικά κατέρρευσε 85 έως 100 πόδια στον αέρα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Daily Mail.



Εργοστάσιο παραγωγής πυρηνικών όπλων στο Τέξας επαναλειτουργεί

Μονάδα παραγωγής πυρηνικών όπλων που βρίσκεται κοντά στην πόλη Αμαρίλο στο βόρειο Τέξας ανακοίνωσε σήμερα ότι επαναλαμβάνει τις κανονικές της δραστηριότητες, αφού αναγκάστηκε να τις διακόψει λόγω των δασικών πυρκαγιών που μαίνονται στην περιοχή.



Στα νότια σύνορα των ΗΠΑ συνωστίζονται αιτούντες άσυλο από όλο τον κόσμο

Οι αυξανόμενες πολιτικές και φυλετικές διώξεις στη γενέτειρά του, τη Μαυριτανία, ώθησαν τον Μπάρι να φύγει. Αποφάσισε να πάει στις ΗΠΑ διασχίζοντας τον Ιούλιο τα σύνορα με το Μεξικό, όπως κάνουν πολλοί Αφρικανοί.



Χρυσάφι στοίχισε το ρεύμα στο Τέξας: Λογαριασμοί 17.000 δολαρίων για λιγότερο από μήνα

Πανικός γίνεται στο Τέξας με τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος που έρχονται στους πολίτες που ξεπάγιασαν από την ιστορική κακοκαιρία και οι περισσότεροι έζησαν πολύωρα μπλακάουτ.

Η κακοκαιρία πέρασε, ένα νέο πρόβλημα ωστόσο αναδύθηκε: τα παραφουσκωμένα τιμολόγια.



Πυροβολισμοί σε πάρτι στο Τέξας - Τουλάχιστον δύο νεκροί

Πανικός σε πάρτι στην πόλη Γκρινβιλ, στο Τέξας των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από πυροβολισμούς που έπεσαν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι φοιτητών. Τα αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για περισσότερους από 12 τραυματίες.

Ο δράστης διέφυγε και οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.



Μακελειό στο Τέξας: Ένοπλος σκότωσε 5 και τραυμάτισε 21 μέσα από αυτοκίνητο

Τον τρόμο σκόρπισε ένας ένοπλος στο Τέξας, όταν άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, με συνέπεια να σκοτώσει πέντε ανθρώπους και να τραυματίσει τουλάχιστον άλλους 21, προτού πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.