Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

τερματοφυλακας



Σάλος με τον τερματοφύλακα της Κρίσταλ Πάλας που κατηγορείται για ναζιστικό χαιρετισμό

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει στην Αγγλία μια φωτογραφία του τερματοφύλακα της Κρίσταλ Πάλας, Γουέιν Χένεσι, να κάνει μια κίνηση που παραπέμπει σε ναζιστικό χαιρετισμό.

Ο Ουαλός γκολκίπερ έχει υψώσει το δεξί του χέρι, σε ένα περίεργο καρέ, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με τους συμπαίκτες του, που ακολούθησε το παιχνίδι με την Γκρίμσμπι για το Κύπελλο Αγγλίας.



Στη Λίβερπουλ ο Άλισον με παγκόσμιο ρεκόρ μεταγραφής για τερματοφύλακα

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Βραζιλιάνου διεθνή τερματοφύλακα Άλισον Μπέκερ από την Ρόμα, δημιουργώντας παγκόσμιο ρεκόρ ως προς τα χρήματα που έχει διαθέσει σύλλογος για τη μεταγραφή γκολκίπερ.



Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρός σε τροχαίο 22χρονος τερματοφύλακας

Σε τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε ο νεαρός με καταγωγή από τη Καλλονή Λέσβου το πρωί του Σαββάτου, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε «καρφώθηκε» σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού.



«Ο Προτό δεν είναι για την Κύπρο»

Εντατικοποιείται η προσπάθεια της Ανόρθωσης για να μπορέσει να βρει τον κατάλληλο για τη θέση του τερματοφύλακα και να καλύψει το κενό που άφησε η μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Αριέλ Αρούς.



Τερματοφύλακας στη Βραζιλία έπαιζε με το κινητό του την ώρα του αγώνα (βίντεο)

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι παρακολούθησαν αγώνες στην α' κατηγορία της Βραζιλίας.

Την παράσταση στον αγώνα Ατλέτικο Παραναένσε - Ατλέτικο Μινέιρο, έκλεψε ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Παραναένσε, Σάντος.