Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

τενις



Ρότζερ Φέντερερ: Έχασε από 8χρονο κοριτσάκι σε αγώνα πινγκ πονγκ

Ο Ελβετός τενίστας Ρότζερ Φέντερερ «βρήκε το δάσκαλό του» από μία 8χρονη Κινεζούλα η οποία τον νίκησε στο πινγκ πονγκ. 

 

Ο Φέντερερ έπαιξε ένα σετ των 11 πόντων με μία 8χρονη από τη Κίνα κι έχασε. Στην αρχή ήταν χαλαρός, αλλά όταν είδε ότι η αντίπαλος του είναι καλή, άρχισε να παίζει πιο σοβαρά.



Tσιτσιπάς: Είδα μια τεράστια ουρά με κόσμο που ήθελε να πάρει φαγητό – Θέλω να συνεισφέρω

Στο παιχνίδι με τον Σαφιούλιν στο Ακαπούλκο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συγκέντρωσε τα πρώτα χιλιάδες ευρώ που θα πάνε στους πληγέντες από τον φονικό τυφώνα Otis που έπληξε την περιοχή το 2023.



Η Μαρία Σάκκαρη ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή της Τομ Χιλ έπειτα από έξι χρόνια

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον προπονητής της Τομ Χιλ.

Η Ελληνίδα τενίστρια και ο προπονητής συνεργάστηκαν επί έξι χρόνια, αλλά τους τελευταίους μήνες τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά αγωνιστικά για τη Μαρία και από κοινού αποφάσισαν να σταματήσουν την συνεργασία τους.



Πρόωρος αποκλεισμός για τη Μ.Σάκκαρη στη Μελβούρνη – Ήττα από την Ε.Αβανεσιάν

 Η Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από την Ελίνα Αβανεσιάν κι αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του Australian Open.

Πιο συγκεκριμένα το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης κατάφερε να περάσει μόλις έναν γύρο, καθώς στον δεύτερο αγώνα της εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων κόντρα στην Ελίνα Αβανεσιάν.



Τσιτσιπάς – Τόμπσον 3-1: Το έκανε ντέρμπι, αλλά βγήκε νικητής ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει απτόητος στο Australian Open.

Οπως και στην πρεμιέρα με τον Μπεργκς, έτσι και σήμερα με τον Τζόρνταν Τόμπσον έχασε το πρώτο σετ, αλλά πήρε τρία στη σειρά (4-6, 7-6, 6-2, 7-6 σε τρεις ώρες και 36 λεπτά) και στον τρίτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Λούκα Βαν Ας.



Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ 0-2: Ήττα για τον Έλληνα και όλα θα κριθούν στο μεικτό διπλό

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ βρέθηκε σε καλύτερο πρωινό από τον Στέφανο Τσιτσιπά παίρνοντας έτσι με σχετική άνεση την νίκη απέναντι στον Έλληνα πρωταθλητή με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Κάπως έτσι η Γερμανία έκανε το 1-1 απέναντι στην Ελλάδα και η πρόκριση για τα ημιτελικά του United Cup θα κριθεί στο μεικτό διπλό που ακολουθεί.