Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 -

Οικονομόπουλος



«Κύμα οργής» στα social για «Φαντασία» και Νίκο Οικονομόπουλο: «Είχαμε κάνει κρατήσεις και… χάθηκαν – Μας κατέστρεψαν τη νύχτα»!

Κύμα οργής σε ότι αφορά κρατήσεις, συμπεριφορά προσωπικού και κόστος έχει ξεσπάσει στα social media αναφορικά με το κέντρο «Φαντασία» όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος που έχει καταφέρει μέσα από την επιτυχία του «Έκπτωτος Άγγελος» να προκαλέσει… σύρραξη.



Νίκος Οικονομόπουλος: Βελτιωμένη η κατάστασή του, ίσως πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα

Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται με κορονοϊό από την Πέμπτη ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος δεν είχε προβεί σε εμβολιασμό.

Σύμφωνα με το MEGA η κατάσταση της υγείας του είναι Βελτιωμένη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται στον 6ο όροφο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» σε απλή κλινική Covid.



Καυγάδισαν Οικονομόπουλος και Αραβανή στη Θεσσαλονίκη;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος εμφανίζεται αυτή την περίοδο στη Θεσσαλονίκη και τα Σαββατοκύριακα ανεβαίνει και η Ευαγγελία Αραβανή για να περνούν χρόνο μαζί.



Τα... έσπασε η Αραβανή στο φινάλε του Οικονομόπουλου

Η Ευαγγελία Αραβανή, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του Dancing with the stars βρέθηκε σε ένα άλλο... φινάλε, αυτό του συντρόφου της Νίκου Οικονομόπουλου.



Πάσχα στις Μαλδίβες για Οικονομόπουλο – Αραβανή

Τις Μαλδίβες επέλεξαν για τις διακοπές του Πάσχα ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή.

Όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης στο «Πρω1νό», ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια πρέπει να έχουν ήδη προσγειωθεί αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πέταξαν την Κυριακή από Αθήνα για Ντόχα και από εκεί για Μαλδίβες.



Power of love: Ο σωσίας του Νίκου Οικονομόπουλου μπαίνει σήμερα στο ριάλιτι

Στο σημερινό επεισόδιο του Power of love θα κάνει την είσοδό του ένας νέος παίκτης που πολλοί τον αποκαλούν σωσία του Νίκου Οικονομόπουλου.

Ο Σωτήρης Τραχάνης είναι φανατικός θαυμαστής του τραγουδιστή και πριν μερικά χρόνια είχε κάνει τα μαλλιά του σαν του τραγουδιστή στο ξεκίνημά του.