Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024 -

Γιώργος Βερνίκος



Η ανάπτυξη της χώρας απαιτεί την άμεση ανασύνταξη του κοινωνικού διαλόγου

Η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (Ο.Κ.Ε.) διοργάνωσε σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018, στο πλαίσιο της σύγκλησης της Ολομέλειάς της, συζήτηση με τους φορείς-μέλη της για την ανασύνταξη του θεσμοθετημένου κοινωνικού διαλόγου στη χώρα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια υποβαθμίστηκε σημαντικά.



Η Ο.Κ.Ε. με τον Φάμελλο στο Πολιτικό Φόρουμ Υψηλού Επιπέδου των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Ελληνική αντιπροσωπεία με τη συμμετοχή του κ. Σωκράτη Φάμελλου, Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και του κ.



Καταπολέμηση των πολλαπλών διακρίσεων στην Ελλάδα. Φεστιβάλ για την επί ίσοις όροις συμμετοχή στο δημόσιο βίο.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – Φεστιβάλ που διοργάνωσε η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (Ο.Κ.Ε.), στο πλαίσιο του έργου «Καταπολέμηση των πολλαπλών διακρίσεων στην Ελλάδα: Προώθηση της ισότητας μέσω της ενεργητικής συμμετοχής και της διαμόρφωσης πολιτικών», στα γραφεία της Επιτροπής. 



Καταπολέμηση των πολλαπλών διακρίσεων στην Ελλάδα: Μάχη καθημερινή που μόνο με διάλογο και εκπαίδευση μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Πραγματοποιήθηκε με σημαντική συμμετοχή και επιτυχία το Εκπαιδευτικό Εργαστήριο που διοργάνωσε η  Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (Ο.Κ.Ε.), στο πλαίσιο του έργου «Καταπολέμηση των πολλαπλών διακρίσεων στην Ελλάδα: Προώθηση της ισότητας μέσω της ενεργητικής συμμετοχής και της διαμόρφωσης πολιτικών», την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, στα γραφεία της Ο.Κ.Ε.



Γιώργος Βερνίκος (Ο.Κ.Ε.): "'Η θα συνεννοηθούμε ή θα παρακμάζουμε και θα οπισθογυρίζουμε..."

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος (Ο.Κ.Ε.), Γιώργος Βερνίκος, απένειμε το Βραβείο Κοινωνικού Διαλόγου στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (Ε.Ο.Κ.Ε.),  Γιώργο Ντάση για τη σημαντική συμβολή του στην ανάπτυξη του Κοινωνικού Διαλόγου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.