Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 -

ποδόσφαιρο



Ανακοίνωσε Τούχελ η εθνική Αγγλίας – «Πάμε για το 2ο αστέρι»

Ο Τόμας Τούχελ είναι και επισήμως, πλέον, ο νέος προπονητής της εθνικής Αγγλίας και ο στόχος του θα είναι η κατάκτηση του Μουντιάλ 2026, όπως φάνηκε και από την πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση για τη συμφωνία των δύο πλευρών.



Ο Μέσι έγινε ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στις εθνικές ομάδες

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία με το χατ-τρικ του κόντρα στην Βολιβία αφού είναι πλέον μόνος στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ σε επίπεδο εθνικών ομάδων, με τη συγκεκριμένη κορυφή να ανήκει στον Κριστιάνο Ρονάλντο.



Τι αποκάλυψε παράγοντας της ΕΠΟ για τον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ

Ο ταμίας της ΕΠΟ, Σ.Αντωνίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε πως ο αδικοχαμένος παίκτης της Εθνικής και του Παναθηναϊκού είχε προγραμματίσει την επομένη του αγώνα στο Γουέμπλεϊ, ραντεβού με τον πρέσβη στο Λονδίνο για να βγάλει ελληνικό διαβατήριο στο παιδί του.



Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Ούντινε για το παιχνίδι Ιταλία-Iσραήλ

Στην πόλη Όυντινε της βορειοανατολικής Ιταλίας τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια ενόψει του αποψινού αγώνα ποδοσφαίρου του Nations League Ιταλία-Ισραήλ. H έναρξη του ματς έχει οριστεί για τις 8:45 μ.μ. τοπική ώρα (21:45 ώρα Ελλάδας) και αναμένεται να τον παρακολουθήσουν 11.700 φίλαθλοι. Συνολικά η χωρητικότητα του σταδίου «Friuli» είναι 25.000 θέσεων.



Γκουαρντιόλα για Μέσι: «Για εμένα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τον Λ.Μέσι με τον οποίο συνεργάστηκε για τέσσερα χρόνια στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ουκ ολίγες φορές αποθεώσει τον Αργεντινό που μαζί του κατέκτησε τρεις τίτλους στην La Liga και δύο Champions League.



Τέλος ο Μακελελέ από τον Αστέρα Τρίπολης

Μόλις τρία ματς πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης AKTOR ο Κλοντ Μακελελέ, αφού ο γάλλος προπονητής και η ομάδα της Αρκαδίας αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ο 51χρονος τεχνικός ανακοινώθηκε από τον Αστέρα στις 16 Σεπτεμβρίου και στο διάστημα αυτό κατάφερε να πανηγυρίσει μία νίκη και δύο ισοπαλίες.