Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 -

ΑΔΕΝΔΡΟ



Η σιδηροδρομική γραμμή στο Άδενδρο έχει αποκατασταθεί στο 100%

Στο 100% έχει αποκατασταθεί η σιδηροδρομική γραμμή στο 'Αδενδρο, όπου πρόσφατα συνέβη το δυστύχημα με τους τρεις νεκρούς, ενώ εκκρεμεί η ενεργοποίηση της ηλεκτροδότησης, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, "Πρακτορείο 104,9 FM', ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Κώστας Πετράκης.



Εκτροχιασμός τρένου στο Άδενδρο: Ο επίλογος της τραγωδίας (φώτο+βίντεο)

Όπως είχε προγραμματιστεί οι εργασίες απομάκρυνσης των βαγονιών στο Άδενδρο ολοκληρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι, όπου απομακρύνθηκε από το χώρο η μπροστινή μηχανή της αμαξοστοιχίας.



Η υπερβολική ταχύτητα το αίτιο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στο Άδενδρο

Με 144,3 χλμ την ώρα πήγαινε το τρένο που εκτροχιάστηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Άδενδρο της Θεσσαλονίκης, κόβοντας το νήμα της ζωής τριών ανθρώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Πρακτορείου Ειδήσεων η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο μηχανοδηγός του συρμού είναι η αιτία του δυστυχήματος, όπως ανέφερε το πόρισμα της επιτροπής.



Άδενδρο: Απομακρύνθηκε το ένα βαγόνι του τρένου που έπεσε στο σπίτι

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης της σιδηροδρομικής γραμμής στο σημείο του δυστυχήματος από τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης.



Συγκλονιστική μαρτυρία από το Αδενδρο: Αφησε τον σταυρό του σε πυροσβέστη - Ηξερε ότι έφτασε το τέλος του...

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από την τραγωδία με τον εκτροχιασμό του τρένου στο Άδενδρο, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, βλέπουν όσο περνούν οι ώρες το φως της δημοσιότητας.

Στο δυστύχημα, όπου έχασε τη ζωή του κι ένας Λαρισαίος, ο 54χρονος Αριστείδης Καλαμπαλίκης, προϊστάμενος κίνησης του ΟΣΕ.



ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Στάση εργασίας για τους νεκρούς στο Άδενδρο. Τα δρομολόγια που ματαιώνονται

Τα σωματεία των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο θα πραγματοποιήσουν σήμερα στάση εργασίας, έως τις 4:30 το απόγευμα προκειμένου και το προσωπικό να παραστεί στις κηδείες των δυο εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης.

Οι εξόδιες ακολουθίες των δυο μελών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα τελεστούν σήμερα.