Τρίτη 06 Μαΐου 2025 -

ΣΦΟΛΙΑΤΑ



Εύκολο και απολαυστικό μιλφέιγ

Σήμερα σας προτείνουμε να φτιάξετε το μιλφέιγ της «τεμπέλας». Ένα εύκολο και άκρως απολαυστικό επιδόρπιο.

Υλικά

800- 850 γρ. σφολιάτα
Για την κρέμα:
1 λίτρο γάλα
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
2 αυγά
3 κ. σ. αλεύρι
100 γρ. βούτυρο
5 γρ. βανίλια σε σκόνη

Εκτέλεση



Σπιτική ζαμπονοτυρόπιτα

Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα σπιτική ζαμπονοτυρόπιτα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Υλικά

10 φύλλα σφολιάτας
1 1/2 φλ. τσαγιού ζαμπόν σε κύβους
2 φλ. τσαγιού γκούντα ή οποιοδήποτε κίτρινο τυρί σε κύβους
1 φλ. τσαγιού βούτυρο λιωμένο
3 αυγά
1 φλ. τσαγιού γάλα



Σπιτική ζαμπονοτυρόπιτα

Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα σπιτική ζαμπονοτυρόπιτα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Υλικά

10 φύλλα σφολιάτας
1 1/2 φλ. τσαγιού ζαμπόν σε κύβους
2 φλ. τσαγιού γκούντα ή οποιοδήποτε κίτρινο τυρί σε κύβους
1 φλ. τσαγιού βούτυρο λιωμένο
3 αυγά
1 φλ. τσαγιού γάλα

Εκτέλεση



Δοκιμάστε το πιο νόστιμο και το πιο «τεμπέλικο» μιλφέιγ

Σήμερα σας προτείνουμε να φτιάξετε ένα άκρως απολαυστικό επιδόρπιο, το μιλφέιγ της «τεμπέλας».

Υλικά

800- 850 γρ. σφολιάτα
Για την κρέμα:
1 λίτρο γάλα
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
2 αυγά
3 κ. σ. αλεύρι
100 γρ. βούτυρο
5 γρ. βανίλια σε σκόνη

Εκτέλεση

Κόψτε τη σφολιάτα σε μακριές ροδέλες και μετά σε τετράγωνα.