Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 -

εξωγήινοι



Πρώην Αμερικανός κυβερνητικός αξιωματούχος παραδέχεται την ύπαρξη εξωγήινων

Μια παραδοχή και μάλιστα δημόσια έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων, έκανε ο πρώην αναπληρωτής γραμματέας του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, επί κυβερνήσεων Κλίντον και Μπους, Κρις Μέλον, ο οποίος όχι μόνο ανέφερε οτι οι εξωγήινοι είναι εδώ, αλλά είπε επιπλέον ότι «έχουν έρθει και άφησαν σκάφη παντού».



Αμερικανικό Πεντάγωνο: Οι εξωγήινοι είναι εδώ και αποτελούν απειλή για την ανθρωπότητα

Ένας ισχυρά δομημένος άνθρωπος που υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό στο Αφγανιστάν και το Κουβέιτ, και επίσης  συμμετείχε σε  αντιτρομοκρατικές αποστολές ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, την Αλ Κάιντα και τους λιβανέζους μαχητές της Χεζμπολάχ, ο Λουίς Ελιζόντο δεν φαίνεται να φοβάται εύκολα.



Viral έγινε το βίντεο με εξωγήινα πλάσματα έξω από σπίτι στο Λας Βέγκας

Viral έχει γίνει το βίντεο από μια περίεργη συνάντηση με εξωγήινους έξω από σπίτι στο Λας Βέγκας από το 2023, το οποίο -όπως υποστηρίζουν ειδικοί- δεν φαίνεται να είναι ψεύτικο.

«Μόλις το δεις, δεν μπορείς να το αρνηθείς», είπε ο εξεταστής αποδεικτικών στοιχείων, Scott Roder, στο κανάλι News Nation.



NASA: Είμαστε κοντά στον εντοπισμό εξωγήινης ζωής

Tην πιθανότητα να ανακαλυφθεί εξωγήινη ζωή ακόμη και μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, επισημαίνει ο επικεφαλής ερευνητής της NASA, Δρ. Τζιμ Γκριν, σε συνέντευξή του στη βρετανική Telegraph. Προειδοποιεί πάντως, ότι ο κόσμος, δεν είναι έτοιμος να αποδεχθεί την ύπαρξη ζωής σε κάποιον άλλο πλανήτη.



Αν οι εξωγήινοι επικοινωνήσουν μαζί μας, τι πρέπει να απαντήσουμε;

Πώς πρέπει να αντιδράσει η ανθρωπότητα, αν μια ωραία μέρα ένας εξωγήινος πολιτισμός επιδιώξει για πρώτη φορά επαφή μαζί μας; Η απάντηση δεν είναι καθόλου προφανής και ασφαλώς υπάρχουν πολλές προτάσεις για τη δέουσα αντίδραση.



ΕΚΤΑΚΤΟ: Η πιθανότητα γίνεται βεβαιότητα - Σήμα από εξωγήινο πολιτισμό δέχθηκε καναδικό τηλεσκόπιο!

Ενα εντυπωσιακά ισχυρό και μυστηριώδες σήμα από τα βάθη του διαστήματος εντόπισαν επιστήμονες του Καναδά.

 

Το ενδιαφέρον: Είναι η έκτη φορά που από το συγκεκριμένο σημείο εκπέμπεται το ίδιο σήμα.