Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

Μίκαελ Σουμάχερ



Εξελίξεις για την υπόθεση εκβιασμού που υπέστη ο Μίκαελ Σουμάχερ – Συνελήφθη ένας πρώην φρουρός ασφαλείας

Οι αστυνομικές αρχές τις Γερμανίας συνέλαβαν, στην πόλη Wülfrath, έναν πρώην φρουρό ασφαλείας του Μίκαελ Σουμάχερ που φαίρεται να είχε σχέση με την πρόσφατη υπόθεση εκβιασμού του διάσημου οδηγού και της οικογένειας του.



Τι λέει ο γιατρός που χειρούργησε τον Σουμάχερ για τα «πειράματα»

Ο ιατρός που χειρούργησε τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, στο Παρίσι στα μέσα Σεπτεμβρίου, Φιλίπ Μανασέ, αρνείται ότι έκανε μια πειραματική επέμβαση.

Σε μια συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica», τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν κάνω θαύματα. Με την ομάδα μας δεν κάνουμε κανένα πείραμα».



Βγαίνει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ

Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πιλότου της Φόρμουλα Ένα Μίκαελ Σουμάχερ πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους της Γερμανίας και της Ελβετίας στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ στο προσεχές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών θα προβληθεί για πρώτη φορά το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ.



«O Σουμάχερ κάθεται στο αμαξίδιο και δακρύζει» αποκαλύπτει η σύζυγός του!

Για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ μίλησε η γυναίκα του, Κορίνα.

Συγκεκριμένα, το φως της δημοσιότητας είδε ένα εγκάρδιο γράμμα που έστειλε η γυναίκα του Σουμάχερ, στον φίλο τους και Γερμανό μουσικό Σάσα Χερχενμπαχ, ο οποίος και έγραψε ένα τραγούδι προς τιμήν του με τίτλο «Γεννημένος να μάχεται».



Μίκαελ Σουμάχερ: Υπάρχουν εξελίξεις με την υγεία του

Ενθαρρυντικά σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η πορεία αποκατάστασης της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ...