Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024 -

Ευάγγελος Βενιζέλος



Η ανάπτυξη της χώρας απαιτεί την άμεση ανασύνταξη του κοινωνικού διαλόγου

Η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (Ο.Κ.Ε.) διοργάνωσε σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018, στο πλαίσιο της σύγκλησης της Ολομέλειάς της, συζήτηση με τους φορείς-μέλη της για την ανασύνταξη του θεσμοθετημένου κοινωνικού διαλόγου στη χώρα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια υποβαθμίστηκε σημαντικά.



Ευάγγελος Βενιζέλος - Ντόρα Μπακογιάννη: Υπέρ της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Υπέρ της νομοθετικής ρύθμισης που αναγνωρίζει το δικαίωμα αναδοχής παιδιών και σε ομόφυλα ζευγάρια τα οποία έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης τάχθηκαν στην Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η Ντόρα Μπακογιάννη.



Μιράντα Ξαφά: Οι συντάξεις πρέπει να περικοπούν κι άλλο

«Η Ελλάδα χρειάζεται αύξηση της προσφοράς αγαθών και υπηρεσιών, αλλά η κυβέρνηση η σημερινή επιμένει σε τόνωση της ζήτησης», είπε η οικονομολόγος, συγγραφέας και μέλος της Δ.Ε.



Διεθνής διάκριση για τον Ευάγγελο Βενιζέλο

Η διάκριση ήρθε με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής νομικών θεμάτων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. 



Βενιζέλος: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς μικροκομματικές αλαζονείες

Το πραγματικό στοίχημα των εκλογών δεν έγκειται στην τεχνητή ματαιοδοξία να κατακτηθεί το μπόνους των 50 εδρών - που κακώς διατηρήθηκε - από το πρώτο σε εκλογικά ποσοστά κόμμα, αλλά η πίεση που πρέπει να ασκήσει το εκλογικό σώμα προκειμένου να σχηματισθεί την επομένη των εκλογών κυβέρνηση ευρύτατης στήριξης που θα επαναφέρει την ουσία της πολιτικής με τη μορφή του εθνικού σχεδίου ανάταξ



Βενιζέλος: Η Ελλάδα έχει ανάγκη από συναίνεση

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τοποθετήθηκε επί της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, απο την ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ​.