Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 -

Τζιχαντι Τζον



Επιβεβαιώνει το ΙΚ τον θάνατο του «τζιχάντι Τζον»

Ο ιστότοπος του διαδικτυακού περιοδικού Dabiq του Ισλαμικού Κράτους ανήρτησε επικήδειο λόγο για τον επονομαζόμενο «Τζιχάντι Τζον», τον Βρετανό δήμιο του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με τον αμερικανικό ιστότοπο SITE, ο οποίος ειδικεύεται στην παρακολούθηση των δραστηριοτήτων ισλαμιστικών οργανώσεων στο διαδίκτυο.



Σύλληψη πέντε τζιχαντιστών στην Τουρκία – Ο ένας είχε σχέσεις με τον «Τζιχάντι Τζον»

Πέντε άτομα συνέλαβε η τουρκική αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη εκ των οποίων ένας φέρεται να έχει στενή σχέση με τον δήμιο του Ισλαμικού Κράτους«Τζιχάντι Τζον» που φέρεται να σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή στη Ράκα της Συρίας πρόσφατα.



Ο Πούτιν θέλει τοω Τζιχάντι Τζον Ζωντανό

Ο πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει και να πιάσει τον Μοχάμεντ Εμουάζι (Mohammed Emwazi), γνωστό και ως Τζιχάντι Τζον, τον διάσημο Βρετανό μουσουλμάνο αποκεφαλιστή στο Ισλαμικό Κράτος.

Όπως διαβάζουμε στη βρετανική Express, η σύλληψη του 27χρονου αποκεφαλιστή «αποτελεί κύρια προτεραιότητα του αφεντικού του Κρεμλίνου».



Ο Τζιχάντι Τζον απειλεί να επιστρέψει στη Βρετανία και να κόψει κεφάλια

Νέες απειλές μέσω βίντεο εκτόξευσε ο Τζιχάντι Τζον, προειδοποιώντας ότι θα επιστρέψει στη Βρετανία και θα κόψει κεφάλια.

Ο δήμιος των τζιχαντιστών, ο οποίος αποκεφάλισε μπροστά στην κάμερα ξένους ομήρους, προκάλεσε αναστάτωση στης βρετανικές αρχές, οι οποίες – έτσι και αλλιώς – βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής.