Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024 -

σύλληψη



Επ’ αυτοφώρω σύλληψη τριών νεαρών που επιχείρησαν να παραβιάσουν ΑΤΜ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία

Τρεις νεαροί συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω όταν προσπάθησαν να παραβιάσουν μηχάνημα ΑΤΜ που βρίσκεται σε χώρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.), στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για δύο 18χρονους κι έναν 21χρονο, εις βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.



Χειροπέδες στη Γκρέτα Τούνμπεργκ – Συνελήφθη κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για τον πόλεμο στη Γάζα

Την ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ συνέλαβε σήμερα, Τετάρτη 4/9 η αστυνομία της Δανίας στην Κοπεγχάγη σε διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά του πολέμου Ισραήλ – Χαμάς που μαίνεται στη Γάζα, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της ομάδας φοιτητών που διοργάνωσε τη διαδήλωση.



Το Κρεμλίνο δεν ανησυχεί για ενδεχόμενη σύλληψη του Πούτιν στη Μογγολία

Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα ότι δεν ανησυχεί για ενδεχόμενη σύλληψη του Βλαντίμιρ Πούτιν, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ), κατά την προσεχή επίσκεψή του στη Μογγολία, μια χώρα που είναι μέλος του ΔΠΔ και θα μπορούσε να τον συλλάβει, όταν βρεθεί στο έδαφός της.



Λέσβος: Συνελήφθη ο πυροσβέστης που χτύπησε τη σύντροφό του και την έστειλε στο νοσοκομείο

Συνελήφθη ο 36χρονος πυροσβέστης, ο οποίος χτύπησε και τραυμάτισε τη σύζυγό του, μπροστά στα μάτια του παιδιού τους, την περασμένη Κυριακή στη Λέσβο.



Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 22χρονος που έβαζε παράνομα στην Ελλάδα μετανάστες

Συνελήφθη 22χρονος από αστυνομικούς του τμήματος διαχείρισης μετανάστευσης της διεύθυνσης αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, για παράνομη μεταφορά επτά μεταναστών -ανάμεσά τους και τέσσερις ανήλικοι- στο εσωτερικό της χώρας.



Κόρινθος: Συνελήφθη άνδρας που προσπάθησε να διαρρήξει σούπερ μάρκετ και να παραβιάσει το ΑΤΜ

Αστυνομικοί στην Κόρινθο συνέλαβαν έναν άνδρα που είχε μπει σε κλειστό σούπερ μάρκετ και προσπαθούσε να παραβιάσει το ATM.