Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 -

φεραρι



«Βόμβα» στη Formula 1: Ο Χάμιλτον στη Ferrari από το 2025

την τελευταία ημέρα των μεταγραφών του ποδοσφαίρου έσκασε η «βόμβα» από τη Formula 1, αφού όπως μετέδωσε το Skysports ο Λιούις Χάμιλτον αποφάσισε να αλλάξει ομάδα και έτσι έχει συμφωνήσει με Στην Ferrari για ένα συμβόλαιο με έναρξη της σεζόν του 2025.



Αυτό είναι το νέο αυτοκινητικό απόκτημα του Cristiano Ronaldo

Ο Cristiano Ronaldo μόλις παρέλαβε μια ολοκαίνουργια Ferrari Purosangue και μπήκε στο Instagram για να ενημερώσει τους 617.000.000 ακόλουθούς του ότι έχει για τη νέα προσθήκη στην ήδη εκπληκτική συλλογή αυτοκινήτων του. Ο διεθνής αστέρας του ποδοσφαίρου έχει χάσει το μέτρητα του αριθμού των αυτοκινήτων που έχει στην κατοχή του.



Η Ferrari «χρυσώνει» τον Σαρλ Λεκλέρκ με 50 εκατ. ευρώ ετησίως για να ανανεώσει ως το 2029

Με το τέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 για το 2023 η δράση περνάει εκτός πίστας και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Ferrari συμφώνησε με τον Σαρλ Λεκλέρκ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του ως το 2029.



Σαν σήμερα γεννιέται ο θρύλος της αυτοκινητοβιομηχανίας Έντζο Φεράρι

Ο Έντσο Φεράρι, ο δαιμόνιος ιταλός μηχανικός αυτοκινήτων που ίδρυσε την πιο γνωστή εταιρεία σπορ αυτοκινήτων, έγινε γνωστός τόσο για τις συμμετοχές του στην Formula1 όσο και για την ανάπτυξη της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Ferrari ιδρύθηκε απο τον ίδιο το 1947, και σήμερα παράγει τα πιο γνώριμα – με σήμα το αλογάκι – σπορ μοντέλα.

 

Έκθεση στο «σπίτι» της Ferrari για τα 50 χρόνια του Μίκαελ Σουμάχερ

Στις 3 Ιανουαρίου του 2019 ο Μίκαελ Σουμάχερ θα γίνει 50 ετών, μια ξεχωριστή ημέρα για τον ευρύτερο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά ειδικά για τους τιφόζι της Ferrari, που έχουν τον Γερμανό ως… Θεό.