Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 -

Τσίπρας



Νέος γύρος διαμάχης Κασσελάκη-ΣΥΡΙΖΑ

Για «σταλινικές ανακοινώσεις που εκθέτουν το κόμμα», μιλά το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη, σε απάντηση του στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στην οποία χαρακτηρίζει την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για αποκλεισμό του Στ. Κασσελάκη από τις εκλογές «αμετάκλητη».



Ο Αλέξης Τσίπρας θα τιμηθεί με το βραβείο Ειρήνης «Νίκος Νικηφορίδης» για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Στον Αλέξη Τσίπρα θα απονεμηθεί το Βραβείο Ειρήνης «Νίκος Νικηφορίδης», σήμερα Τρίτη, στις 19:00, στο Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. Η βράβευση του πρώην πρωθυπουργού γίνεται με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών.



Ξέσπασμα Πολάκη κατά Τσίπρα με αφορμή την απόσυρση των εμβολίων της AstraZeneca: Πίστευε ότι υπάρχει «καθαρή επιστήμη»

Με πρώην και νυν συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση που κράτησαν την περίοδο της πανδημίας τα «έβαλε» ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης.



Τσίπρας: Η πολιτική δεν είναι μόνο TikTok

Στο διακύβευμα των Ευρωεκλογών τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εθνικό επίπεδο αναφέρθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σήμερα στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών.



Παρέμβαση Τσίπρα για ιδιωτικά πανεπιστήμια: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί σήμερα μια αντιδραστική ρεβάνς

Ως «άλλο ένα σκαλοπάτι στον κατήφορο της συστηματικής απαξίωσης των θεσμών, ακόμη και του ίδιου του Συντάγματος» και «άλλη μια ευκαιρία κερδοσκοπίας ημετέρων συμφερόντων, τόσο μεγάλη, που δε μπορεί να περιμένει τα τρία χρόνια που απαιτούνται για την επόμενη Συνταγματική αναθεώρηση», χαρακτηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα μη κρατικά ΑΕΙ.



Σκέψεις να μην είναι και πάλι υποψήφιος ο Κασσελάκης για να αποφύγει τη συντριβή

Σκέψεις να μην κατέλθει καν ως υποψήφιος και πάλι ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖ Σ.Κασσελάκης προκειμένου να αποφύγει την βέβαιη βαριά ήττα (ερώτημα αν θα καταφέρει να συγκεντρώσει το 20%) γίνονται στο στενό περιβάλλον του.

Κάποιοι συνεργάτες του εισηγούνται μία έξοδο με «ψηλά το κεφάλι» παρά μια βροντώδη ήττα από τη στιγμή που ο Α.Τσίπρας έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια εναντίον του