Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025 -

αγιορείτικη συνταγή ψάρι Κυριακή των Βαΐων



Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή με ψάρι για την Κυριακή των Βαΐων

Για την παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή θα χρειαστούμε: 1 κιλό κολιούς, 5 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε ψηλά φετάκια, 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο, 4 φύλλα δάφνης, ¼ φλιτζανιού λάδι, 1 κουταλιά της σούπας ντοματοπολτέ, Αλάτι, πιπέρι, Ντομάτες κομμένες ροδέλες.