Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ταξίδι



Ξεκίνησε το ταξίδι του ο Άγιος Βασίλης

Το ταξίδι του Άγιου Βασίλη ξεκίνησε και εσείς έχετε τη δυνατότητα να δείτε ζωντανά την διαδρομή του. 



Το σημαντικό αρχαιοελληνικό μνημείο που θα σε φέρει στον Πόρο

Ο Πόρος είναι ιδιαιτέρως γνωστός στους Αθηναίους, ιδανικός για μικρές αποδράσεις εντός Σαρωνικού.

Εκεί βρίσκεται εξάλλου το Ιερό του Ποσειδώνα, που παραμένει ένα από τα σπουδαιότερα μνημεία της κλασικής αρχαιότητας. Και πέρα από σημαντικός αρχαιολογικός χώρος, είναι κι ένας δημόσιος τόπος αναψυχής, ανοιχτός και φιλικός σε όλους.



Reuters: Ο Ερντογάν μπορεί να ακυρώσει το ταξίδι του στις ΗΠΑ μετά τα ψηφίσματα του Κογκρέσου

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είναι πιθανόν να ακυρώσει το προγραμματισμένο για την επόμενη εβδομάδα ταξίδι του στην Ουάσιγκτον, σε ένδειξη διαμαρτυρίας μετά τα ψηφίσματα της Βουλής των Αντιπροσώπων για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων και την επιδίωξη επιβολής κυρώσεων στην Τουρκία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters που επικαλείται τρεις Τούρκους αξιωμα



Κύπρος : Το νησί των θαλάσσιων σπορ

Έφτασε ο μήνας Σεπτέμβριος , το καλοκαίρι σιγά σιγά μας αποχαιρετάει και έρχεται το φθινόπωρο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ,ότι δεν μπορούμε να κάνουμε το ταξίδι μας, είτε για ένα σαββατοκύριακο είτε, για αυτούς που προνόησαν κι άφησαν την άδεια τους για το τέλος του καλοκαιριού, για πολύ παραπάνω.



Σεβίλλη: Χορεύοντας φλαμένκο ένα μεσημέρι στην Plaza de Espana

Ήταν μεσημέρι, περίπου δύο με τρεις η ώρα όταν αποφάσισα να περπατήσω την Πλατεία της Ισπανίας (Plaza de Espana) για να χαλαρώσω από το πρωινό στρες της δουλειάς στον υπολογιστή και να πάρω τα μάτια μου μακριά από οποιοδήποτε οθόνη.



Ξεχύνονται στα λεωφορεία για Αθήνα: Αύριο η μεγαλύτερη μάχη

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του αυριανού (20/1) συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα, περίπου 200.000 άτομα θα φτάσουν στην πρωτεύουσα με λεωφορεία από τη Βόρεια Ελλάδα. Μάλιστα όπως εκτιμούν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, η συγκέντρωση της Κυριακής αναμένεται να ξεπεράσει σε όγκο αυτή της 4ης Φεβρουαρίου του 2018.