Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024 -

Συνάντηση Τσίπρας



Συνάντηση Τσίπρα με τον Παλαιστίνιο υπουργό Εξωτερικών

Με τον υπουργό Εξωτερικών της Παλαιστίνης Ριάντ Μαλκί συναντήθηκε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο Παλαιστίνιος ΥΠΕΞ βρίσκεται στην Αθήνα στο πλαίσιο της συμμετοχής του στη 2η Διεθνή Διάσκεψη «Θρησκευτικός και Πολιτιστικός Πλουραλισμός και Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή» που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.



Συνάντηση Τσίπρα με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο: Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν ότι έχουμε ανάγκη στήριξης

Συνάντηση με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο, Μάικ Πενς, είχε σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στον Λευκό Οίκο.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Τσίπρας έγραψε στο Twitter: «Με τον Aντιπρόεδρο Mike Pence αποφασίσαμε την εντατικοποίηση του διαλόγου μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ για τις περιφερειακές εξελίξεις».



Η προσφυγική κρίση στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα - Αβραμόπουλου

«Το χαρτοφυλάκιό σας έχει αναδειχθεί ως ένα από τα σημαντικότερα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής», είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Δημήτρη Αβραμόπουλο.



Συνάντηση Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς για Κυπριακό και Eurogroup

Τις ευχές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για "ταχεία ανάρρωση" δέχθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκη. Ο κ. Θεοδωράκης πήρε το απόγευμα του Σαββάτου εξιτήριο από το θεραπευτήριο καθώς την Τετάρτη υπεβλήθει σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου.



Συνάντηση Τσίπρα, Μπουτάρη και εκπροσώπων της ισραηλιτικής κοινότητας Θεσσαλονίκης

Απόδοση τιμής χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το μουσείο του Ολοκαυτώματος, υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και εκπροσώπους της ισραηλιτικής κοινότητας.



Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα με τον πρωθυπουργό της Μάλτας

Με τον πρωθυπουργό της Μάλτας Τζόζεφ Μουσκάτ συναντάται αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η επίσκεψη του κ. Μουσκάτ πραγματοποιείται στο πλαίσιο της άσκησης της προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τη Μάλτα. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.