Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 -

Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας



Με τον Μπαχτσελί συναντήθηκε εκτάκτως πριν το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας ο Ερντογάν

Με τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί, συναντήθηκε εκτάκτως λίγες ώρες πριν από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας, όπου αναμένεται να τεθούν επί τάπητος οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.



Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας ζητά ο Σταύρος Θεοδωράκης

Συζήτηση και ψήφιση πρότασης νόμου για τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, ζητά ο Σταύρος Θεοδωράκης με επιστολή του. «Θα πρέπει όλοι να κάνουμε μια προσπάθεια να διαχωρίσουμε τα μείζονα εξωτερικά θέματα από τις εσωτερικές πολιτικές συγκρούσεις», τονίζει μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ολόκληρη η επιστολή

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Βουλής,



Το Ποτάμι για Τσαβούσογλου: Αναγκαία η σύσταση του συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας

Την πρόταση του «Ποταμιού» για σύσταση συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας επανέλαβε μετά τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Σπύρος Δανέλλης.



Ο Ομπάμα συγκαλεί συμβούλιο ασφαλείας για τον isis

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ζήτησε να συγκληθεί το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας, και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο «αρχηγείο» της CIA, με θέμα την αξιολόγηση της μάχης ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.



Ο Ομπάμα συγκαλεί το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας

Ο Μπαράκ Ομπάμα πρόκειται να συγκαλέσει σήμερα το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας «για να εξετάσει τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις επιθέσεις στο Παρίσι» πριν αναχωρήσει από την Ουάσιγνκτον για να μεταβεί στη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Είκοσι (G20) στην Τουρκία, ανακοινώθηκε από τον Λευκό Οίκο.