Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Συλλαλητήρια



Στις 20 Ιανουαρίου συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

Μετά από πολύωρη σύσκεψη οι φορείς που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας αργά το βράδυ της Παρασκευής κατέληξαν σε ομόφωνη απόφαση για τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 20 Ιανουαρίου, εν όψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Bουλή.



Τα διπλωματικά παιχνίδια Ζάεφ στον Αλ. Τσίπρα - Τι σκοπεύει να κερδίσει «στις καθυστερήσεις»;

Στον φόντο των συλλαλητηρίων σε 23 πόλεις στην Ελλάδα την Τετάρτη για την Μακεδονία και με το ραντεβού ν' ανανεώνεται για τις 8 Ιουλίου στο Σύνταγμα τα Σκόπια "κρατούν ερμητικά κλειστό το στόμα τους" με το πολυπόθητο τηλεφώνημα του Ζόραν Ζάεφ προς τον Αλέξη Τσίπρα ν' αναβάλλεται συνεχώς με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό μάλιστα να δηλώνει ότι «δεν υπάρχουν προθε



ΝΔ για Σκοπιανό: Η λύση πρέπει να είναι ενιαία, συνολική και να περιλαμβάνει τρία στοιχεία

Με αφορμή τα σημερινά συλλαλητήρια σε δεκάδες πόλεις της χώρας, η ΝΔ, επιτίθεται στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «βαφτίζει ακροδεξιά την εθνική ευαισθησία της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων και αναζητεί απεγνωσμένα άλλοθι και συνενόχους, αδυνατίζοντας την διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας».

Όλη η ανακοίνωση της ΝΔ για το Σκοπιανό:



Στο πόδι όλη η Ελλάδα: Συλλαλητήρια σε 24 πόλεις για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ

Συλλαλητήρια σε 24 πόλεις της Ελλάδας εκ των οποίων τα 15 θα πραγματοποιηθούν στη Μακεδονία πραγματοποιούνται το απόγευμα της Τετάρτης.



Συλλαλητήρια σε 21 πόλεις για τη Μακεδονία

Σε συνολικά 21 πόλεις της Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη 6 Ιουνίου, συλλαλητήρια για τη Μακεδονία με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.



Όλες οι πόλεις που θα γίνουν συλλαλητήρια για το Σκοπιανό στις 6 Ιουνίου

Τη διεξαγωγή συλλαλητηρίων για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ σε δεκατρείς πόλεις της Ελλάδας, στις 6 Ιουνίου, ανακοίνωσε η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα στην ΕΣΗΕΑ.