Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

στιβος



Η Ρωσία ζητά άρση του αποκλεισμού των αθλητών στίβου

Προσφυγή στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) κατέθεσε η Ρωσική Ομοσπονδία Στίβου (Rusaf) ζητώντας την πλήρη επανένταξή της στα μέλη της διεθνούς ομοσπονδίας (IAAF), η οποία εξακολουθεί να το αρνείται. 



Η Ελλάδα ξανά ψηλά: Ασημένιο μετάλλιο ο Τεντόγλου!

Στο Διηπειρωτικό Κύπελλο που διεξάγεται στην Οστράβα ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε την δεύτερη θέση στο μήκος ανδρών, εκπροσωπώντας την Ευρώπη.



10ήμερο εθνικής υπερηφάνειας!

10ήμερο εθνικής υπερηφάνειας ήταν αυτό που μας πέρασε, στα μέσα του Αυγούστου! Χαρακτηρίζεται ως τέτοιο, γιατί η χώρα μας μετά από μια ανείπωτη τραγωδία(βλ.



Συγκίνηση: Στεφανίδη και Κυριακοπούλου ταυτόχρονα στο βάθρο για την απονομή μετταλίων (φωτο+βίντεο)

Η στιγμή της απονομής μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, με δύο Ελληνίδες στο βάθρο, θα μείνει στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού!



Κατερίνα Στεφανίδη: Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατάφερε να διατηρήσει στο Βερολίνο τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο επί κοντώ, φθάνοντας σε μια μεγάλη επιτυχία.

Οι σημαντικότερες διακρίσεις της Στεφανίδη από το 2005 έως το 2018 :

2018 1η 4.85μ Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α/Γ, Βερολίνο

2018 3η 4.80μ Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού, Μπέρμιγχαμ

2017 1η 4.91μ Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Λονδίνο



Ευρωπαϊκό Στίβου : Στεφανίδη, Κυριακοπούλου στον προκριματικό, Αναστασάκης, Σκαρβέλης στους τελικούς

Με τρεις ελληνικές συμμετοχές στον προκριματικό του επί κοντώ γυναικών και δύο ακόμη σε τελικούς ξεκινά και τυπικά σήμερα, Τρίτη, το 24ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου ανδρών – γυναικών στο Βερολίνο μετά τα έξι προκριματικά αγωνίσματα αγωνίσματα της επιπλέον ημέρας (Δευτέρα, 6/8) που πραγματοποίησε η EAA.