Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

στημενοι αγωνες



Super League: Αντιπροσωπεία βρέθηκε στον εισαγγελέα για την υπόθεση των στημένων αγώνων

Στον αρμόδιο εισαγγελέα για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, βρέθηκε την Παρασκευή (02.02.2024) αντιπροσωπεία της Super League και των Big4.



Σαμουέλ Ετό: Κατηγορείται για στημένους αγώνες και απειλές για σωματικές βλάβες

Ο Σαμουέλ Ετό υπήρξε ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της γενιάς του στα χρόνια του σε Μπαρτσελόνα και Ίντερ, στη συνέχεια όμως, ως παράγοντας, η εικόνα του άρχισε να χαλάει, με το The Athletic να αναφέρει τώρα σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του ότι κατηγορείται για στημένους αγώνες και απειλές για σωματικές βλάβες.



"Έσκασε" η δικαστική απόφαση για το σκάνδαλο στημένων αγώνων

 Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών έκρινε την αθώωση των Αχιλλέα Μπέου, Γιώργου Μποροβήλου, Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Κομπότη. Ωστόσο, ένοχος κρίθηκε ο Τσακογιάννης. Η υπόθεση ξεκίνησε με 100 και πλέον κατηγορούμενους οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης οι 26 εξ αυτών κι αθωώθηκαν οι μισοί (15) και βάλε.



Τεράστιο σκάνδαλο στημένων αγώνων - Δεκάδες συλλήψεις

Δεκάδες συλλήψεις σε επτά ευρωπαϊκές χώρες έγιναν τις τελευταίες ώρες, ως αποτέλεσμα αναζήτησης περίπου 60 προσώπων, για τα οποία υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις εμπλοκής, σε σκάνδαλο που αφορά στο βελγικό ποδόσφαιρο.



Ένοχοι κρίθηκαν για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων οι Α.Μπέος, Γ.Κομπότης, Α.Παπαπδόπουλος και Γ.Μποροβήλος

Τις οριστικές αποφάσεις για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011, το γνωστό και ως Koriopolis, ανακοίνωσε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, κρίνοντας ένοχους τους Αχιλλέα Μπέο, Γιάννη Κομπότη, Γιώργο Μποροβήλο, Δημήτρη Μπάκο, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Κώστα Μενδρινό.