Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

στελλα



Χανιά: Αρχίζει η Δίκη για το Τροχαίο που ξεψύχησαν η Στέλλα και ο Γιάννης

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων αναμένεται να καθίσει αύριο, Παρασκευή, ο 20χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος από την Γεωργία που οδηγούσε το μοιραίο ΙΧ και παρέσυρε τους δύο νέους στον θάνατο.



Σαν σήμερα έκανε πρεμιέρα η "Στέλλα" του Μηχάλη Κακογιάννη

Ταινία - θρύλος του ελληνικού κινηματογράφου, που πρωτοπροβλήθηκε το 1955 και έκανε τη Μελίνα Μερκούρη σταρ διεθνούς βεληνεκούς. Η ατάκα του Γιώργου Φούντα «Στέλλα κρατάω μαχαίρι» έγραψε ιστορία.



Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη η δίκη για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας

Με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης συνεχίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης στα Χανιά η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση του θανάτου της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου το Μεγάλο Σάββατο του 2011.



Συνεχίζεται η δίκη για την 16χρονη Στέλλα στην Κρήτη

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης στα Χανιά συνεχίζεται σήμερα η δίκη της υπόθεσης του θανάτου της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη η οποία κατέληξε τον Απρίλιο του 2011 στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.



Συγκλονίζει η μητέρα της Στέλλας Ακουμιανάκη: Είδα την κόρη μου και δεν την γνώρισα

Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη κατά την κατάθεσή της στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης στα Χανιά όπου εκδικάζεται η υπόθεση του θανάτου της 16χρονης που κατέληξε μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ τον Απρίλιο του 2011 στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.



Ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία της 6χρονης Στέλλας - Στο εδώλιο ο πατέρας της

Μια από τις πλέον συγκλονιστικές υποθέσεις δολοφονίας αναμένεται να αναβιώσει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου δικαστές και ένορκοι θα κληθούν να αποφανθούν για την υπόθεση της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη, η σωρός της οποίας είχε βρεθεί σε κάδο απορριμμάτων στην Αγία Βαρβάρα.