Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Σρι Λάνκα



Σρι Λάνκα: Επιστρέφει η θανατική ποινή μετά από 40 χρόνια

Η Σρι Λάνκα προσέλαβε δύο δήμιους καθώς ετοιμάζει τις εκτελέσεις τεσσάρων ανθρώπων που έχουν καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια, ανακοίνωσε την Παρασκευή η σωφρονιστική υπηρεσία.



Σρι Λάνκα: Νέος συναγερμός για τρομοκρατικά χτυπήματα από τζιχαντιστές!

Η Καθολική Εκκλησία της Σρι Λάνκα αποφάσισε να μην επιτρέψει να λειτουργήσουν ξανά από την Κυριακή 5 Μαΐου οι εκκλησίες στη χώρα, εξαιτίας «συγκεκριμένης απειλής» για νέες επιθέσεις εναντίον τουλάχιστον δύο τόπων λατρείας στη χώρα αυτή, η οποία βυθίστηκε στο πένθος από τις επιθέσεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία την Κυριακή του Πάσχα των καθολικών.



Σρι Λάνκα: Προειδοποιήσεις για νέες επιθέσεις από γυναίκες «καμικάζι»

Οι δυνάμεις ασφαλείας της Σρι Λάνκα έκανα προειδοποιήσεις για νέες τρομοκρατικές επιθέσεις με βαν και βομβιστές μεταμφιεσμένους σε στρατιώτες.



Σρι Λάνκα: Αγρύπνια για τα θύματα του μακελειού - Το Ισλαμικό Κράτος πίσω από την επίθεση στο Καλμουνάι

Ο επικεφαλής των ρωμαιοκαθολικών της Σρι Λάνκα καταδίκασε την Κυριακή ως «ύβρη προς την ανθρωπότητα» τις αιματηρές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν ανήμερα του Πάσχα των καθολικών εναντίον εκκλησιών και πολυτελών ξενοδοχείων την ώρα που οι εντάσεις παραμένουν ισχυρές στο νησί μια εβδομάδα μετά τη σφαγή.



Βίντεο-σοκ από τη Σρι Λάνκα: Η στιγμή που ο τρομοκράτης σκορπά το θάνατο

Ένας άνδρας με ένα μεγάλο σακίδιο στην πλάτη περπατάει στους διαδρόμους και ανάμεσα στα τραπέζια του εστιατορίου ενός ξενοδοχείου στη Σρι Λάνκα την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών. Ξαφνικά μια λάμψη και μετά ο όλεθρος...



Νέες εκρήξεις στη Σρι Λάνκα

Τρεις νέες εκρήξεις συγκλόνισαν τη Σρι Λάνκα, λίγες ημέρες μετά τις πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις σε καθολικές εκκλησίες και μεγάλα ξενοδοχεία της νοτιοασιατικής χώρας. Οι εκρήξεις έλαβαν χώρα λίγες ημέρες μετά τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Κολόμπο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό εκατοντάδων ανθρώπων.